Slik er koronasituasjonen i din kommune torsdag

Torsdag er det bekreftet ytterligere 21 tilfeller av korona på Romerike, og det er til sammen 279 som hittil har fått påvist smitte.

DEL

Nannestad: Torsdag er det påvist to nye tilfeller av smitte i kommunen. Totalt har 12 personer testet positivt for koronaviruset i Nannestad.

Nittedal: Torsdag har kommunen mottatt én positiv prøve. Totalt er det 36 med påvist smitte av koronaviruset i Nittedal.

Enebakk: Torsdag er det ingen endring i antall smittede i Enebakk. Totalt har 15 personer fått påvist koronaviruset i kommunen.

Rælingen: Det blir meldt om tre nye tilfeller i Rælingen torsdag ettermiddag. Totalt har 10 personer fått påvist koronavirus i kommunen.

Nes: Torsdag er det påvist tre nye tilfeller av koronasmitte, deriblant kommunens ordfører. Til sammen har 9 personer fått påvist smitte og én av disse er friskmeldt.

Eidsvoll: Torsdag er det ingen nye påviste tilfeller av smitte i kommunen. Totalt er det 21 personer som har testet positivt på koronaviruset.

Hurdal: Torsdag informerer kommunen at det ikke er noen nye tilfeller. Hurdal har ett påvist tilfelle av koronaviruset.

Lillestrøm: Det siste døgnet er det påvist ytterligere 10 tilfeller av smitte i kommunen. Det er nå totalt 90 smittede, hele 29 av disse har tilknytning til Skedsmotun bo- og behandlingssenter.

– Vi har oppdaget ett smittetilfelle hos en ansatt i en omsorgsbolig i Kjerulfs gate i Lillestrøm. Jeg vet ikke om den ansatte har vært på jobb der mens personen har vært smittet. I tillegg er det to nye smittetilfeller på Skedsmotun. Her er én ny beboer på post 4 smittet og én ansatt på post 5, forteller ordfører Jørgen Vik.

Aurskog-Høland: Torsdag er det ingen nye påviste tilfeller av smitte. Totalt har kommunen to personer som har blitt smittet av viruset, hvor én av disse er friskmeldt. Aurskog-Høland avventer svar på en prøve.

Lørenskog: Det siste døgnet er det bekreftet ett nytt smittetilfelle i kommunen. Til sammen er det nå totalt 47 som har fått påvist smitte. Fire av disse ble friskmeldt på mandag.

Ullensaker: Torsdag ettermiddag ble ett nytt tilfelle av smitte påvist i kommunen. Det betyr at til sammen 33 personer er smittet i kommunen.

Gjerdrum: Kommunen informerer torsdag at det ikke er meldt om nye tilfeller av smitte. Det er totalt tre personer som er bekreftet smittet i Gjerdrum.

**Rapportene om hvor mange smittede man har i de forskjellige kommunene, er nå bare en indikasjon på hvor mange smittede som finnes. Helsemyndighetene har sluttet å teste på mistanke. Nå er testing reservert for personer og helsepersonell med akutt luftveissykdom og sårbare personer med milde symptomer.**

Artikkeltags