Nannestad: Det er ikke bekreftet nye tilfeller av koronaviruset i kommunen det siste døgnet. Totalt har ni personer testet positivt for koronaviruset i Nannestad. To personer er fremdeles innlagt på sykehus, men er i bedring.

Nittedal: Tirsdag har kommunen fått to nye positive prøver. Det betyr at totalt 34 personer i Nittedal nå har fått påvist smitte av koronaviruset.

Enebakk: Tirsdag har det ikke blitt registrert nye tilfeller av viruset i Enebakk. Totalt er det 15 personer som har fått påvist koronaviruset i kommunen.

Rælingen: Det er ikke meldt om nye tilfeller det siste døgnet i Rælingen. Totalt har seks personer fått påvist koronavirus i kommunen.

Nes: Ingen flere personer er blitt smittet av korona det siste døgnet. Det betyr at det fortsatt er seks personer som har testet positivt i kommunen. Én av de syke er innlagt på Ahus.

Eidsvoll: Det er ikke blitt påvist nye tilfeller av korona det siste døgnet. Totalt er det dermed 20 personer som har fått påvist smitte. – Men det er ekstremt mye arbeid med å forberede kommunen på forventede kommende utfordringer, sier kommuneoverlege Carl Magnus Jensen.

Hurdal: Hurdal har ett påvist tilfelle av koronaviruset.

Lillestrøm: Det er nå totalt 75 smittede i Lillestrøm kommune. Hele 27 av disse har tilknytning til Skedsmotun bo- og behandlingssenter.

Aurskog-Høland: Tirsdag ettermiddag kan kommunen opplyse om ett nytt smittetilfelle. Smittesporing og nødvendige tiltak er iverksatt. Totalt har nå til sammen to personer blitt smittet av viruset, hvor én av disse er friskmeldt. Det er til sammen 92 personer hjemmehørende i Aurskog-Høland som har blitt testet for koronavirus, 87 av prøvene var negative og de avventer svar på fire prøver.

Lørenskog: Tirsdag ble det bekreftet ett nytt smittetilfelle. Til sammen er det nå totalt 43 som har fått påvist smitte i Lørenskog, men i løpet av gårsdagen ble fire av disse 43 friskmeldt og er derfor ute av isolasjon.

Ullensaker: Tre personer er bekreftet smittet i Ullensaker det siste døgnet. Det betyr at til sammen 29 personer er smittet i kommunen. En av disse er innlagt på LHL-sykehuset.

Gjerdrum: Tirsdag ble det bekreftet ett nytt smittetilfelle i Gjerdrum, noe som betyr at totalt tre personer nå er bekreftet smittet i Gjerdrum.

**Rapportene om hvor mange smittede man har i de forskjellige kommunene, er nå bare en indikasjon på hvor mange smittede som finnes. Helsemyndighetene har sluttet å teste på mistanke. Nå er testing reservert for personer og helsepersonell med akutt luftveissykdom og sårbare personer med milde symptomer.