Slik er koronasituasjonen i din kommune søndag

Søndag er det bekreftet ytterligere 6 tilfeller av korona på Romerike, og det er til sammen 318 som hittil har fått påvist smitte.

DEL

Nannestad: Søndag er det ingen statusendring i kommunen. Totalt har 13 personer testet positivt i Nannestad, foreløpig er ingen friskmeldt. To personer var innlagt på sykehus, og en av dem er utskrevet.

Nittedal: Det siste døgnet er det påvist to nye tilfeller av smitte i kommunen. Totalt er det 41 som har fått påvist smitte av koronaviruset i Nittedal.

Enebakk: Per fredag var det registrert at 16 personer fått påvist koronaviruset i Enebakk. Det er har ikke kommet noen oppdatering fra kommunen denne helgen.

Rælingen: Søndag er det ingen nye tilfeller av påvist smitte i kommunen. Totalt har 13 personer fått påvist koronavirus, fire av disse er nå friskmeldt.

Nes: Ved oppdatering på fredag ble det ikke meldt om nye tilfeller. Til sammen har 9 personer fått påvist smitte, deriblant kommunens ordfører. I tillegg er én av disse friskmeldt.

Eidsvoll: Søndag meldes det om et nytt tilfelle av koronaviruset. Totalt er det nå 27 personer som har testet positivt i Eidsvoll.

Hurdal: På søndag informerer kommunen at det ikke er noen nye tilfeller. Hurdal har ett påvist tilfelle av koronaviruset.

Lillestrøm: Det siste døgnet er det ikke påvist nye tilfeller av smitte i kommunen. Det er totalt 96 personer som har fått påvist koronasmitte.

Aurskog-Høland: På søndag er det ingen nye tilfeller av smitte i kommunen. Til sammen har nå fire personer blitt smittet av viruset, hvor én av disse er friskmeldt.

Lørenskog: Det siste døgnet er det bekreftet to nye smittetilfeller i kommunen. Søndag ble det kjent at to av helgens påviste tilfeller er knyttet til Bårliskogen, en institusjon for psykisk utviklingshemmede. En ansatt og en beboer er smittet. Til sammen er det nå totalt 58 personer som har fått påvist smitte. Fem av disse er friskmeldt.

Ullensaker: Det siste døgnet har det ikke blitt påvist nye tilfeller av smitte i kommunen. Søndag ble det kjent at en eldre mann fikk påvist korona etter at han døde fredag. Til sammen har 36 personer fått påvist smitte i kommunen.

Gjerdrum: Søndag er det ingen ny påviste tilfeller i kommunen. Det er nå totalt fire personer som er bekreftet smittet i Gjerdrum.

**Rapportene om hvor mange smittede man har i de forskjellige kommunene, er nå bare en indikasjon på hvor mange smittede som finnes. Helsemyndighetene har sluttet å teste på mistanke. Nå er testing reservert for personer og helsepersonell med akutt luftveissykdom og sårbare personer med milde symptomer.**

Artikkeltags