Slik er koronasituasjonen i din kommune onsdag

Onsdag er det registrert 15 nye tilfeller av koronaviruset. Det betyr at totalt 354 personer er bekreftet smittet på Romerike.

DEL

Lillestrøm: Totalt 108 personer har fått påvist smitte. Det er sju nye tilfeller det siste døgnet.

Ullensaker: Totalt er det 42 smittetilfeller i Ullensaker. Det betyr at det er registrert ett nytt smittetilfelle siden tirsdag.

Eidsvoll: Kommunen har 28 påviste tilfeller av koronaviruset.

Nes: Totalt har ti personer fått påvist smitte, deriblant ordføreren og varaordføreren. Én person er friskmeldt.

Hurdal: Ingen nye er meldt smittet, totalt er det kun én person som har fått bekreftet smitte i kommunen.

Nannestad: 15 personer har nå fått påvist smitte i kommunen. Det er ett nytt smittetilfelle siden tirsdag. De to personene som var innlagt på sykehus, er nå skrevet ut.

Gjerdrum: Fem personer har fått påvist smitte i Gjerdrum.

Aurskog-Høland: Ingen nye positive prøver i kommunen. Totalt har fire personer fått påvist koronaviruset, mens én av disse har blitt friskmeldt.

Enebakk: 22 personer har fått påvist smitte. Det er to flere siden tirsdag.

Lørenskog: I kommunen har det i løpet av onsdagen kommet to positive prøver tilbake fra analysering. Totalt er det 61 personer i kommunen som har fått bekreftet koronasmitte, mens det er 12 personer som er friskmeldte.

Nittedal: To nye smittetilfeller, dermed er totalt antall bekreftet smittede i kommunen 43 personer.

Rælingen: Det er fremdeles 14 personer som har fått påvist koronaviruset i kommunen. Av disse er fem personer nå friskmeldte.

**Rapportene om hvor mange smittede man har i de forskjellige kommunene, er nå bare en indikasjon på hvor mange smittede som finnes. Helsemyndighetene har sluttet å teste på mistanke. Nå er testing reservert for personer og helsepersonell med akutt luftveissykdom og sårbare personer med milde symptomer.**

Artikkeltags