Nannestad: Onsdag er det påvist ett nytt tilfelle av smitte i kommunen. Personen er ansatt på et sykehjem i Nannestad, ni ansatte og sju beboere er i karantene. Totalt har 10 personer testet positivt for koronaviruset i Nannestad.

Nittedal: Onsdag formiddag har kommunen mottatt én positiv prøve. Totalt er det 35 med påvist smitte av koronaviruset i Nittedal.

Enebakk: Onsdag er det ingen endring i antall smittede i Enebakk. Totalt har 15 personer fått påvist koronaviruset i kommunen.

Rælingen: Det blir meldt om ett nytt tilfelle i Rælingen onsdag ettermiddag. Smittekilde er ukjent, men lokal. Personen er ikke innlagt på sykehus. Totalt har sju personer fått påvist koronavirus i kommunen.

Nes: Ingen flere personer er blitt påvist smitte det siste døgnet. Til sammen har seks personer fått påvist smitte, men onsdag ettermiddag kan de melde om at én av disse nå er friskmeldt.

Eidsvoll: Onsdag har kommunen ett nytt tilfelle av koronavirus. Totalt er det dermed 21 personer som har fått påvist smitte.

Hurdal: Hurdal har ett påvist tilfelle av koronaviruset.

Lillestrøm: Det siste døgnet er det ytterligere fem tilfeller av påvist smitte i kommunen. Det er nå totalt 80 smittede, hele 27 av disse har tilknytning til Skedsmotun bo- og behandlingssenter. Onsdag ettermiddag er det ingen nye tilfeller på Skedsmotun.

Aurskog-Høland: Onsdag er det ingen nye påviste tilfeller av smitte. Totalt har kommunen to personer som har blitt smittet av viruset, hvor én av disse er friskmeldt. 94 personer hjemmehørende i kommunen har blitt testet for koronavirus. 90 av prøvene var negative, de avventer svar på to prøver.

Lørenskog: Det siste døgnet er det bekreftet ytterligere tre nye smittetilfeller i kommunen. Til sammen er det nå totalt 46 som har fått påvist smitte. Fire av disse ble friskmeldt på mandag og er ute av isolasjon.

Ullensaker: Onsdag ettermiddag ble tre personer bekreftet smittet av koronaviruset. Det betyr at til sammen 32 personer er smittet i kommunen. En av disse er innlagt på LHL-sykehuset.

Gjerdrum: Kommunen informerer onsdag at det ikke er meldt om nye tilfeller av smitte. Det er totalt tre personer som er bekreftet smittet i Gjerdrum.

**Rapportene om hvor mange smittede man har i de forskjellige kommunene, er nå bare en indikasjon på hvor mange smittede som finnes. Helsemyndighetene har sluttet å teste på mistanke. Nå er testing reservert for personer og helsepersonell med akutt luftveissykdom og sårbare personer med milde symptomer.**