– Jeg følte at jeg klarte å ha av-knappen på ganske lenge, men kjente jo litt på nervene når det nærmet seg, sier Wollik til NTB.

Hun kom inn i EM-troppen som den kanskje største overraskelsen.

Fredag scoret hun sine to første landslagsmål i mesterskap i 32-23-seieren over Kroatia, og dette sier hun om det første:

– Det var ekstremt deilig, men jeg vil si det er like fint å ta en takling i forsvar.

Med norske senkamper (starter 20.30) i EM, betyr det nye rutiner for Wollik. Middagen serveres normalt ved 23-tiden. Mange spillere sliter med å falle i søvn etter kampene. Det gjelder også Wollik.

– Jeg er generelt dårlig på å sove etter kamp både hjemme i Norge og her. Det skyldes ikke at hodet går så mye, men mer fordi kroppen ikke helt får roet seg ned, sier Wollik.

Landslagskaptein Stine Bredal Oftedal om Ravens-spilleren Wollik:

– Hun er et av de eksemplene på at jobber du hardt over lengre tid, så plutselig er du her (med landslaget i mesterskap). Hun har gjort det kjempebra i eliteserien i mange år og scoret masse mål. Hun er en terrier. Det er alltid godt å ha med i et lag, sier Oftedal til NTB.

Norge spiller sine neste gruppekamper mot Sveits (søndag) og Ungarn (tirsdag).

Vinner Norge puljen, det aller meste tyder på det, venter tre kampfrie dager før hovedrunden tar til lørdag 12. november.

Norge har vunnet EM åtte ganger og stiller som tittelforsvarer denne gangen.