Gå til sidens hovedinnhold

Slåss med både ordensvaktene og kompis i bar overkropp

Artikkelen er over 2 år gammel

Politiet måtte bortvise mann i 20-åra.

Ansatte ved utestedet La Perla på Årnes tilkalte politiet ved 01.30-tida natt til søndag, etter at en beruset gjest i 20-åra skal ha slåss med ordensvaktene.

Ble kjørt i arresten

– Senere skal mannen visstnok også ha havnet i slåsskamp med en kompis i bar overkropp, men ingen av dem var helt edru og hendelsesforløpet er litt uklart, forklarer operasjonsleder Kristian Loraas i Øst politidistrikt.

Mannen i 20-åra fra Nes ble bortvist fra stedet.

Litt tidligere på natta, rett før klokka 01.00, ba politiet en mann i 20-åra fra Skedsmo om å forlate Jessheim sentrum, etter at han skal ha utgjort et ordensproblem ved utestedet Castello i Storgata.

– Han ble imidlertid påtruffet i sentrum et kvarter seinere, og ble derfor kjørt i arresten og vil bli anmeldt for ikke å ha fulgt politiets pålegg, opplyser Loraas.

Ampert og håndgemeng

Også i Lillestrøm var det noe utelivsrelatert bråk natt til søndag. Ved 03-tida tok politiet turen til Lillestrøm stasjon, etter at det var amper stemning og håndgemeng mellom noen ungdommer på stedet.

Det var imidlertid ikke snakk om personskade, og en person i 20-åra fra Strømmen ble bortvist fra sentrum, opplyser politiet på Twitter.

Rundt klokka 02.00 ble en polsk mann hentet i Fetsund og kjørt i drukkenskapsarresten fordi han ikke var i stand til å ta vare på seg selv som følge av fyll. Mannen hadde oppsøkt en privatadresse som han nektet å dra fra, skriver politiet på Twitter.

Kommentarer til denne saken