Fortsetter letingen etter antatt omkomne i Sørum

SØRUM  20161115.
Rasområdet på Sørum fotografert fra luften tirsdag. Det letes fortsatt etter de tre personene som er savnet etter jord og leirraset på Sørum i Akershus torsdag i forrige uke
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

SØRUM 20161115. Rasområdet på Sørum fotografert fra luften tirsdag. Det letes fortsatt etter de tre personene som er savnet etter jord og leirraset på Sørum i Akershus torsdag i forrige uke Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Søket etter tre antatt omkomne litauere i Sørum fortsetter på sjuende dagen. Onsdag besøker olje- og energiminister Tord Lien skredområdet.

DEL

Arbeidstilsynet varsler tilsyn 

– Mannskapene er i ferd med å komme opp på åstedet, sier operasjonsleder Ronny Årstein i Øst politidistrikt på Romerike til NTB onsdag morgen.

I likhet med de foregående dagene er det gravearbeid og søk som er på planen.

De tre litauiske mennene ble tatt av et leirras torsdag forrige uke, og arbeidet med å søke etter dem har pågått siden da.

NVE: – Trygt å bo på kvikkleire 

Olje- og energiminister Tord Lien (Frp) skal onsdag møte ordfører Marianne Grimstad Hansen, som tirsdag uttalte at granskingen etter skredet ikke er kommet i gang hos kommunen.

Representanter for Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) og politiet skal gi statsråden en orientering om kvikkleireskredet, og om forholdene som begrenser søket.

(©NTB)

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken