Tyvene måtte gi slipp på safen

DEL

Flisebutikken Right Price Tiles på Skjetten har blitt rammet av innbruddstyver natt til fredag.

– De har rygget en bil inn i inngangspartiet og tatt seg inn på den måten, forteller operasjonsleder Fredrik Solbakken i Øst politidistrikt fredag morgen.

Vaktselskapet ringte politiet og fortalte at alarmen hadde gått hos bedriften Hvam Fliser AS på Skjetten rett før klokken 05 natt til mandag. De så på overvåkingskamera at to personer løp rundt inne i butikken.

– Vi rykket ut med flere patruljer. På vei dit fikk vi melding fra vekterne om at personene trolig hadde forlatt bygningen. Da vi kom fram, var de borte. Det var også bilen. Vi har bare et bilde innenfra av ene hjulet og det er ikke bra nok til å se hva slags bil det var, sier Solbakken.

Man håper at overvåkingskamera fra andre bedrifter i nærheten kanskje kan ha fanget opp den og/eller tyvene. Politiet er også interessert i vitneobservasjoner.

Inngangspartiet var sperret av, og politiet var fredag på plass for å gjøre undersøkelser.

Flisebutikken ligger i Hvamveien 4 på Skjetten.

Meldingen til politiet kom 04.43 natt til fredag.

Fikk med en safe

I safen tyvene måtte gi slipp på utenfor inngangdøra var det ingen store beløp, kun 1.750 kroner ifølge butikkens eiere.

På grunn av måten innbruddet er gjort på og alvorlighetsgraden bisto kriminalteknikere patruljen i undersøkelsene på åstedet.

Foto:

Artikkeltags