Gå til sidens hovedinnhold

Felleskjøpet gir bort 600 klesplagg

Artikkelen er over 3 år gammel

Selskapet gir bort nærmere 600 nye klesplagg fra en utgående kleskolleksjon.

Felleskjøpet Agri, med hovedkontor i Depotgata 22 i Lillestrøm, hadde et restopplag av en utgående kleskolleksjon som de ønsket å gi bort.

– I stedet for å dumpe prisen i butikkene våre, ønsket vi å gi bort til noen som trenger det, sier Knut Ivar Haave, kategorisjef i Felleskjøpet.

Valget falt på Flyktningtjenesten i Skedsmo kommune.

– De gjør en fantastisk jobb, og vi er glade for å kunne bidra til å hjelpe flyktningefamilier i nærmiljøet som ikke har hatt det så enkelt, sier Haave.

Helt nye klær

Felleskjøpet ønsker ikke å gå ut med verdien på klesgaven, som består av barneklær med Flåklypa-motiv. De nærmere 600 plaggene inkluderer blant annet t-skjorter, fleecegensere og pysjer med de kjente og kjære Flåklypa-karakterene på.

Stor interesse

Flyktningtjenesten setter stor pris på gaven.

– Vi har for tiden 390 personer som deltar i vårt introduksjonsprogram, og en god del av disse er barnefamilier. Mange er i en krevende økonomisk situasjon, og det er allerede så stor interesse for klærne at vi har laget en liste, disse kommer garantert til nytte – og jeg kan ikke huske at vi har fått nye klær å dele ut noen gang tidligere, sier Alalé Najafi, som jobber i avdelingen for flyktninger i Skedsmo kommune.

Kommentarer til denne saken