Det finnes de som skaper etterdønninger etter sin død. Rockedronningen Anne Grete Preus er en av de, en kvinnelig hærfører som tok over Norge på slutten av 1980-tallet. Men før det var hun en del av Veslefrikk og Can Can der hun også satte sine spor. Hun gav aldri slipp, før til det siste, men i august, i fjor, sang hun sin siste strofe. Og vi vil minnes henne som en bauta i norsk musikk. En viserockens mester. Hun vil for alltid være med oss, helt til " himmelen faller ned".

Og det finnes en konge som synger ut med spiss penn og ærlighet som valuta, men med varme, empati og humor. Ole Paus er hans navn. Han har alltid vært her, føles det som. Han har en unik gave. Med sine ord og rustne stemme river han tak i vår menneskelighet og lar alle rotne epler falle fra treet. Tilbake henger de gyldne eplene, før de også faller til jorden, der de skaper nye skinnende trær..

Det er med stor forventning og glede at Skedsmo viseklubb inviterer til konserten "Preus & Paus" der vi vil minnes Anne Grete Preus og hyller Ole Paus. Førstkommende onsdag den 11. mars kl 19.30 er dagen. Kulturpuben i Lillestrøm er stedet.
Mer info finner du her:

https://www.facebook.com/events/616569479174653/