Gå til sidens hovedinnhold

Skal Norge redde verden alene?

Leserinnlegg

De store CO2 utslippslandene, som Kina og India, har ikke bundet seg til å redusere sine utslipp. Faktisk fortsetter de også å bygge kull og gasskraftverk!

De største utslippslandene som Kina, USA, India, Russland, Japan og Tyskland utgjør ca. 60 % av verdens utslipp. Det er disse landene som må redusere sine utslipp for at det skal monne noe. Norges adel er 0,13 % og er for symbolsk å regne.

De fattigste landene skal de rikeste betale for, her bidrar allerede Norge stort!

Dette er forhold det må ryddes opp i. ALLE land må bidra etter evne! Dette må være hovedprinsippet i alt internasjonalt samarbeide!

Med sine 0,13 % kan Norge holde tilbake på alle sine bidra til prinsippet for bidrag er endret! Alle reduserende tiltak bør settes på vent. Norge fremstår som naiv og dum i denne sammenhengen!

Dette bør også skje til klimaforskerne frembringer den vitenskapelige verifiseringen av den påståtte drivhuseffekten fra CO2 i atmosfæren. Ansvarlige politikere bør etterspørre denne verifiseringen. Påstander er ikke nok! Klimaendringer skjer, om det skyldes CO2 i atmosfæren må påvises vitenskapelig før man gjør noe.

Arthur Ellingsen, Frogner

Kommentarer til denne saken