Ved 03-tida natt til lørdag måtte politiet ta turen til et utested i Storgata i Lillestrøm.

– En beruset dame hoppet på vaktene, trolig i forbindelse med stenging. Politiet kom til stedet, og kvinnen ble kjørt i arrest og vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse. Vaktene ønsker i tillegg å anmelde henne for kroppskrenkelse, forteller operasjonsleder Ronny Samuelsen i Øst politidistrikt.

Politiet oppretter sak, og kvinnen i 30-åra fra Lørenskog vil i den forbindelse bli avhørt, opplyser han.

Falt og slo seg i GHB-rus

Like før midnatt, nærmere bestemt klokka 23.50 lørdag kveld, fikk politiet melding om en blodig mann på gata i Statsråd Ihlens vei på Strømmen. Det viste seg at vedkommende var ruset på GHB og hadde falt og slått seg, og han ble tatt hånd om av helsepersonell.

Ved 01-tida måtte politiet ta hånd om en litauisk statsborger i 30-åra på Jessheim.

– Han var synlig beruset, meget hissig og hadde vært ufin og til sjenanse på et utested. Han ble innbrakt i arresten og blir anmeldt både for ordensforstyrrelse og for hindring av offentlig tjenestemann, opplyser politiets operasjonsleder.

Kort tid etter, klokka 01.05, stanset en patrulje en mannlig bilfører i 20-åra på Kjeller. Vedkommende hadde ikke gyldig førerkort, og blir anmeldt for dette.

Par i 20-åra blir anmeldt

Klokka 01.44 tok en politipatrulje kontroll over en bil i Parkalleen i Lillestrøm.

– Fører blåste til godt over lovlig verdi, og vil anmeldt både for kjøring i ruspåvirket tilstand og for kjøring uten gyldig førerkort. Bileier var også med, og hun vil bli anmeldt for overlatelse, forteller operasjonsleder Ronny Samuelsen.

Overlatelsesmedvirkning er en bestemmelse i vegtrafikklovens § 17 som sier at det er straffbart å overlate en motorvogn til en person som ikke er skikket til å føre den.

Sjåføren var en mann i 20-åra og bileieren en kvinne i 20-åra, begge fra Oslo.