Gå til sidens hovedinnhold

Siste visningshelg for utstillingen VRENGT i Galleri Blaker Skanse

Artikkelen er over 2 år gammel
Innsendt

VRENGT, kl. 12-16 lørdag 6.april og søndag 7. april

Utstillingen viser nye enkeltarbeider jobbet frem i prosjektperioden av Ronja Allum, Sissel Aurland og Anja Borgersrud: Keramiske objekter og installasjoner i metall, tekstil, tre, porselen, og malerier.

Naturen og refleksjoner rundt mennesket i naturen er drivkraften i Ronja Allums arbeider. I arbeidsprosessen finner hun et rom hvor hun kan reflektere over og gi et språk til denne fascinasjonen. Et språk for å invitere andre inn i et undringsunivers.

Sissel Aurland er opptatt av filosofiske betraktninger knyttet til tid og vår menneskelige eksistens i naturen. Hva er tid? Det paradoksale i at livet leves forlengs, men forstås baklengs interesserer henne, at den forståelsen som gjøres tilgjengelig for oss ved å se bakover, er skjult for oss når vi skal ta valg som peker fremover. Hvordan velger vi å forholde oss til dette?

Anja Borgersrud interesserer seg for menneskers interaksjon med objekter og hvordan disse kan få en ny tolkning, historie og funksjon utenfor hva som var den opprinnelige intensjonen. Med de objektene hun skaper ønsker hun å finne en balanse i form og å utforske hvilke emosjoner en slik form kan frembringe. I disse møtene oppstår det ofte uventede og interessante reaksjoner.

Velkommen til denne siste visningshelgen.

Kommentarer til denne saken