Gå til sidens hovedinnhold

Seks nye tilfeller av koronasmitte på Romerike

Artikkelen er over 1 år gammel

Det siste døgnet har antall nye smittetilfeller gått opp. Fra ett nytt tilfelle i går, har det onsdag steget til seks nye.

Det siste døgnet har seks nye personer på Romerike testet positivt på korona.

Tall fra Folkehelseinstituttet viser at 6677 har testet positivt på korona i Norge per onsdag. 458 av disse bosatt på Romerike.

Slik er korona-situasjonen i din kommune:

Nittedal: Ingen har testet positivt det siste døgnet. Totalt er det 46 personer har fått påvist smitte i kommunen.

Aurskog-Høland: Ingen nye tilfeller. Totalt sju personer er blitt smittet av koronaviruset i Aurskog-Høland, det avventes fremdeles svar på fire prøver. Tre av dem som har testet positivt, er nå friskmeldte.

Lørenskog: En person har testet positivt på koronaviruset det siste døgnet. Det betyr at totalt 81 personer har testet positivt for smitte i kommunen. Samtidig kan kommunen melde om at 40 personer er friskmeldte og ute av isolasjon.

Enebakk: En ny person er smittet det siste døgnet. Totalt 45 personer har nå testet positivt for koronaviruset i kommunen. 15 av disse er friskmeldte, og tre av de 45 er døde som følge av viruset.

Nes: Ingen nye tilfeller å melde om. Totalt har 13 personer i kommunen fått påvist koronaviruset, mens det av disse er seks personer som er blitt friskmeldte. Det er én mer enn i går.

Hurdal: Ingen nye er smittet det siste døgnet. I Hurdal er den eneste personen som har testet positivt, nå friskmeldt.

Lillestrøm: Ett nytt smittetilfelle det siste døgnet. Totalt er det 134 personer i kommunen som er bekreftet smittet av viruset.

Eidsvoll: En ny person bekreftet smittet det siste døgnet. Totalt har 31 personer fått påvist koronaviruset, og av disse er nå 22 friskmeldte, og fem får fortsatt daglig oppfølging. For ytterligere tre er det satt friskmeldingsdato innen få dager.

Ullensaker: Ingen nye smittetilfeller det siste døgnet. Det betyr at totalt 51 personer er smittet i kommunen.

Gjerdrum: Ingen nye tilfeller bekreftet det siste døgnet. Det er totalt åtte personer som er bekreftet smittet i kommunen.

Nannestad: Ingen nye er smittet det siste døgnet. Totalt er det 18 smittede i kommunen. Fem er blitt friskmeldt i dag.

Rælingen: To nye personer er smittet det siste døgnet. Totalt 20 personer er registrert smittet i kommunen, mens ni er friskmeldte, tre flere enn dagen før. Det er ingen sykehusinnleggelser knyttet til korona, og heller ingen foreløpige dødsfall i kommunen.

Kommentarer til denne saken