Seks nye smittetilfeller på Romerike

Fredag bekreftes ytterligere seks smittetilfeller på Romerike. Til sammen har nå 664 personer i vårt distrikt fått påvist smitte av koronaviruset.

DEL

Lillestrøm: Fredag er det meldt om fire nye smittetilfeller i Lillestrøm. Til sammen 215 personer har vært smittet av koronaviruset i kommunen, og minst 139 av disse er friskmeldte.

Ullensaker: Det er ikke meldt om nye smittetilfeller i Ullensaker fredag. Dermed har til sammen 73 personer vært bekreftet smittet. Kommunen har ingen oversikt over antall friskmeldte.

Lørenskog: Fredag meldes det om ett nytt smittetilfelle i Lørenskog. Totalt har 128 personer fått påvist smitte. Kommunen oppgir ikke lenger informasjon om antall friskmeldte, da ansvaret for oppfølging er overført til fastlegene. De opplyser likevel at de fleste skal være friskmeldte.

Nittedal: Det er ikke meldt om nye smittetilfeller i kommunen siden helgen. Til sammen har 53 personer vært bekreftet smittet. Kommunen har ingen oversikt over antall friskmeldte.

Rælingen: Det er meldt om ett nytt smittetilfelle i Rælingen fredag. Totalt har 41 personer fått påvist smitte av viruset, og 38 av disse er friskmeldte. Kommunen har også ett dødsfall knyttet til koronaviruset.

Nes: I Nes kommune er det ikke meldt om noe nytt den siste tiden. 20 personer har vært bekreftet smittet, og alle disse er friskmeldte.

Hurdal: I Hurdal har fremdeles kun én person vært bekreftet smittet av koronaviruset, og denne personen er friskmeldt.

Gjerdrum: Kommunen har ikke meldt om nye smittetilfeller den siste tiden. Ti personer har fått påvist smitte av viruset i kommunen. De har ingen oversikt over antall friskmeldte.

Eidsvoll: Kommunen har ikke fått bekreftet noen nye smittetilfeller fredag. Totalt 42 personer har vært bekreftet smittet, og alle disse er friskmeldte.

Nannestad: I Nannestad har totalt 19 personer vært bekreftet smittet, og alle disse er friskmeldte.

Aurskog-Høland: Det er ikke meldt om nye smittetilfeller i Aurskog-Høland den siste tiden. Totalt ti personer har vært bekreftet smittet av viruset. Åtte av disse er friskmeldte, mens to av de smittede er døde.

Enebakk: Det er ikke meldt om nye smittetilfeller i kommunen den siste tiden. Til sammen har 52 personer fått påvist smitte av koronaviruset, og minst 48 av disse er friskmeldte. Kommunen har hatt seks koronarelaterte dødsfall.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken