Gå til sidens hovedinnhold

Se konsert på rb.no: – Dette blir en uforglemmelig kveld

Knut Bjørnar Asphol har med seg Tore Petterson, Frøydis Grorud og Trond Lien når vi i kveld byr på direktesendt konsert fra Gjerdrum kulturhus.

Se konserten i videovinduet lenger ned i saken!

Konserten sendes live fra Gjerdrum kulturhus og du kan se den her på rb.no klokka 19.30 i kveld. Det vil være et lite publikum i salen, noe som vil gi en helt annen stemning enn når lokalet er helt tomt.

Kulturhusleder i Gjerdrum, Anne Holck Ekenes, ser frem til konserten.

- Vi håper og tror at dette blir en konsert med en helt særegen kvalitet, med noen av Norges beste musikere og entertainere. Det blir en helt spesiell ramme rundt konserten, og det første publikumsarrangementet vi har på Gjerdrum Kulturhus på lang, lang tid. Vi gleder oss enormt til å ønske velkommen til et lite knippe inviterte publikummere i salen, og forhåpentligvis et stort publikum på streamen, sier hun.

Ekenes sier artistene gleder seg til stå ansikt til ansikt med publikum igjen, og gleder seg til å spille for enda flere på hele Romerike.

- Vi lover også en stream av høy kvalitet med proffe folk involvert i alle ledd, og er glad for at RB hjelper oss å nå ut til hele regionen. Det er også en super gest av Tore å gi overskuddet fra konserten til Voksne for barn, som vi vet er en organisasjon som betyr mye for han.»

Frøydis Grorud og Trond Lien er kjent som medlemmer av husbandet i NRKs Beat for Beat gjennom 20 år. Tore Petterson er TV-personlighet, foredragsholder, artist og dansedommer og er kjent fra "Skal vi danse", "Farmen Kjendis", "Sofa" og årets Melodi Grand Prix.

Konserten streames på Gjerdrum Kulturhus facebooksider og via rb.no klokken 19.30.

Kommentarer til denne saken