Scoringsshow av Røsberg Jacobsen, kom tilbake etter rufsete start

Marit Røsberg Jacobsen jubler under VM-kampen i håndball mellom Slovenia og Norge i Aqua Dome Kumamoto. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Marit Røsberg Jacobsen jubler under VM-kampen i håndball mellom Slovenia og Norge i Aqua Dome Kumamoto. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Marit Røsberg Jacobsen løp inn mål på mål i VM-kampen mot Slovenia mandag. Det ble Hawaii-håndball og norsk 36-20-seier.

DEL

– Man kan ikke klage. Jeg synes det startet litt rufsete, men vi holder oss til den planen vi hadde satt oss. Det viser at det funker, og det er veldig deilig, sier Røsberg Jacobsen til NTB.

Hun scoret åtte ganger, og det er tangering av hennes målrekord fra landskamper. Forrige gang hun kom opp i så mange scoringer for Norge, var mot Ukraina for vel to år siden.

Mandag fikk Røsberg Jacobsen sitt gjennombrudd i mesterskap.

– Mot slutten gir de (Slovenia) litt opp. Som kantspiller å få løpe inn noen mål der, det er ikke feil. Det er morsomt å få vist litt av det man kan.

Røsberg Jacobsen har en sterk høst bak seg i Esbjerg, og i den danske klubben jobbes det mot å få på plass et lag som kan komme seg til Champions League-sluttspillet (de fire beste lagene) i løpet av et par sesonger.

Slovenia ledet med tre mål godt inn i 1.-omgangen.

– Alt det vi har forberedt oss på, kom mot oss i dag. Vi trengte bare litt tid før vi fant løsninger på hvordan vi skulle løse det, sier Røsberg Jacobsen.(©NTB)

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken