– Da hadde melder observert en mistenkelig person som beveget seg rundt bygget til en bedrift i Nedre Hagaveg. Det reagerte innringeren på og tok kontakt med politiet, opplyser operasjonsleder Henrik Larsen i Øst politidistrikt.

Politiet rykket ut med flere enheter, blant annet en hundepatrulje til bedriften.

– Etter kort tid kom vi over riktig person. Det viste seg at han ikke hadde noen tilknytning til området, men det hadde ikke vært et innbrudd hos bedriften.

Da politiet fikk snakket med mannen som er i 50-årene fra Nes, kom det fram at han mest sannsynlig har tittet i containere og rundt på uteområdet.

– Han har muligens også tatt med seg noen gjenstander, men det er konkludert med at han ikke har gjort noe straffbart så vedkommende fikk lov å reise videre.

Til tross for at det ikke var snakk om et innbrudd mener operasjonslederen at meldingen inn til de var såpass alvorlig at de var nødt til å reagere.

– Når vi får en slik melding så er det verdt å følge opp, mannen var heller ikke ønskelig på stedet og ble sendt videre. Det blir ikke opprettet noen sak videre fra politiets side.