Så mange er bekreftet smittet på Romerike denne uka

Den siste uka har åtte romerikinger testet positivt for koronaviruset. Til sammen har 600 personer i vårt distrikt nå vært bekreftet smittet.

DEL

Den siste tiden har det vært meldt om få nye smittetilfeller i kommunene på Romerike. Siden Romerikes Blad sjekket situasjonen på Romerike for én uke siden, har det kun blitt meldt om åtte nye smittetilfeller, fordelt på tre kommuner.

I tillegg kan kommunene melde om stadig flere friskmeldinger.

Slik er situasjonen i kommunene på Romerike søndag kveld:

Lillestrøm: I løpet av den siste uka er det blitt registrert to nye smittetilfeller. Totalt har 180 personer i kommunen vært bekreftet smittet av koronaviruset. Minst 124 av disse er friskmeldte.

Ullensaker: Den siste uka har kommunen registrert fire nye smittetilfeller. Til sammen har 71 personer vært bekreftet smittet av viruset i Ullensaker. Kommunen har ingen oversikt over antall friskmeldte.

Lørenskog: Kommunen kan melde om to nye smittetilfeller den siste uka. Totalt 107 personer har fått påvist smitte. Kommunen oppgir ikke lenger informasjon om antall friskmeldte, da ansvaret for oppfølging er overført til fastlegene.

Nittedal: Den siste uka er det ingenting nytt å melde i Nittedal. Til sammen har 51 personer vært bekreftet smittet av koronaviruset. Kommunen har ingen oversikt over antall friskmeldte.

Rælingen: I Rælingen er det ikke meldt om nye smittetilfeller den siste uka. Totalt har 39 personer fått påvist smitte av viruset, og 36 av disse er nå friskmeldte.

Nes: Heller ikke i Nes kommune er det noe nytt den siste uka. 20 personer har vært bekreftet smittet, og alle disse er friskmeldte.

Hurdal: I Hurdal har fremdeles kun én person vært bekreftet smittet av koronaviruset, og denne personen er friskmeldt.

Gjerdrum: Kommunen har ikke meldt om nye smittetilfeller den siste tiden. Ti personer har fått påvist smitte av viruset i kommunen. De har ingen oversikt over antall friskmeldte.

Eidsvoll: Kommunen har ikke fått bekreftet noen nye smittetilfeller den siste uka. Totalt 42 personer har vært bekreftet smittet, og alle disse er nå friskmeldte.

Nannestad: I Nannestad er det ikke meldt om nye smittetilfeller den siste tiden. Totalt har 18 personer vær bekreftet smittet, og alle disse er friskmeldte.

Aurskog-Høland: Det er ikke meldt om nye smittetilfeller i Aurskog-Høland den siste tiden. Totalt ti personer har vært bekreftet smittet av viruset. Åtte av disse er friskmeldte, mens to av de smittede er døde.

Enebakk: I Enebakk er det ikke registrert nye smittetilfeller den siste uka. Til sammen 51 personer har fått påvist smitte av koronaviruset, og minst 48 av disse er nå friskmeldte. Kommunen har hatt seks koronarelaterte dødsfall.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken