– Det dreier seg om en singelulykke. En bil har kjørt av veien og ligger på siden. Føreren har kommet seg ut og varslet selv nødetatene. Vi er på vei, sa Frode Johannessen, vaktleder ved Øst 110-sentral.

Det var klokken 9.20 ulykken mandag ble meldt inn som en singelulykke på Østidavegen i Hurdal. 110-sentralen meldte at det ikke er grunn til å tro at det er store personskader på føreren, som er en mann i 20-årene.

Rett over halv elleve twitrer politiet at det er ryddet opp på stedet, og at det kun er materielle skader.

– Ut fra det vi har fått melding om, har føreren kommet seg ut av seg selv, men han blir sjekket opp av helsepersonell så fort de har kommet til stedet.

Ulykken skal ha skjedd ikke langt unna krysset mellom Østsidavegen og Minneåsvegen, opplyser politiet, som var på plass like før klokken ti.

– Hendelsesforløpet i forkant er uavklart, men bilen har havnet utenfor veien, og har ikke klart å komme seg opp på veien igjen. Deretter har den truffet autovernet, forklarer Trond Lorentzen, operasjonsleder i Øst politidistrikt.

Fører er ikke hardt skadd, men medtatt, ifølge nødetatene på stedet.

– Han tas hånd om av helsepersonell på stedet og det vil tas vurdering om han vil trenge videre oppfølging på sykehus eller legevakt, opplyser Lorentzen.

Politiet opplyser en sak etter hendelsen.

– Men på nåværende tidspunkt er det ikke avklart om det er grunnlag for beslaglag av førerkort, legger Lorentzen til.