Gå til sidens hovedinnhold

Rundt 15 ungdommer skal ha barket sammen i slagsmål – jente funnet blodig med knekt tann

Mandag kveld skal det ha blitt svært ampert i en ungdomsgjeng ved Lillestrøm stasjon.

Det var rundt klokka 21.30 at politiet fikk de første meldingene om et slagsmål inne ved Joker-butikken på Lillestrøm stasjon.

– Ifølge melder var det anslagsvis 15 personer som barket sammen. Da var det ganske ampert, men det hadde begynt å roe seg ned, opplyser oppdragsleder i Øst politidistrikt, Andreas Paulsen.

Bare fire minutter senere slo melderen nummeret til politiet igjen.

– Da skal de ha flydd på hverandre igjen, denne gangen ved Rema 1000.

Da politiet kom til stedet, hadde flere av ungdommene skilt lag. Noen skal også ha klart å komme seg på et tog før politiet fikk kontakt med dem.

Ei jente slått i nesa

– Patruljen har meldt at ei jente hadde blod i ansiktet etter å ha blitt slått i nesa og fått en tann knekt. Hun ble tatt med til legevakten av politiet, forteller oppdragslederen.

Politiet har fått navnet på personen som skal være mistenkt for å ha slått jenta. Utover det har ikke politiet fått oversikt over andre skader eller involverte.

– Det fremstår som at disse kjenner hverandre fra før. Det er foreløpig vanskelig å si hva som har skjedd, men det kan se ut som at dette har sammenheng med gamle konflikter, sier Paulsen i politiet.

Alle de involverte er i alderen 15 til 18 år, og det er foreløpig noe uvisst hva som skjer videre. Den mistenkte vil sannsynligvis anmeldes.

– Vi avhører fornærmede og ser hva det bringer viere. Vi har også en navngitt gjerningsperson, og det ser ikke ut til at vi har vært i kontakt med han foreløpig.

Kommentarer til denne saken