Amedia har sikret seg rettighetene til Liverpools treningskamper mot Stuttgart og Red Bull Salzburg førstkommende lørdag og tirsdag.

Kampene blir Merseyside-lagets to eneste tester før Community Shield-møtet med Arsenal på Wembley neste helg.

For å se kampene må du være abonnent hos Romerikes Blad eller en annen Amedia-avis. Les mer om dette litt lenger ned i denne saken!

** Her finner du Direktesport!

** Få tilgang til alt innhold for 10 kroner i 10 uker - les mer!

Klopp: - Hele familien holder med Stuttgart

Liverpool-troppen befinner seg allerede på treningsleir i Østerrike, hvor kampene skal spilles, og manager Jürgen Klopp ser frem mot å teste sitt mannskap mot gamle kjenninger.

– Jeg er faktisk født i Stuttgart, og det var laget jeg holdt med som barn. Jeg har selvsagt spilt mot dem i Bundesliga noen ganger allerede, og jeg er voksen nå, så det er ikke det samme forholdet lenger. Men hele familien min hjemme holder med Stuttgart, sier Klopp til Liverpools hjemmesider.

Kampen blir den første mellom Liverpool og Stuttgart på 40 år - også i 1980 møttes lagene i en treningskamp.

Like lenge er det ikke siden forrige møte mellom Liverpool og Red Bull Salzburg. Lagene møttes nemlig i gruppespillet i Champions League forrige sesong. Det endte med 4-3-seier for Liverpool på Anfield og 2-0-seier på Red Bull Arena.

– Det ikke så lenge siden vi spilte mot dem og hentet Taki (Minamino) derfra. Sadio (Mané) spilte der og Naby (Keita) spilte der. Det er bra, men når alt kommer til alt, handler det bare om at vi kan spille kamper. Det er ikke de viktigste kampene i verden, men akkurat nå er de veldig, veldig viktige, fordi vi ønsker å se at guttene igjen kan gjøre de tingene vi mener de skal gjøre i kamp. Første sjanse kommer den 22. august, sier Klopp.

Liverpool-Stuttgart, som spilles 18.00 lørdag, og Red Bull Salzburg-Liverpool, som har avspark 16.00 tirsdag, ser du på direktesport.no.

Egen Direktesport-app

Direktesport har lansert en egen app for Apple-TV og smart-TV.

Med vår smart-tv app kan du se Direktesport på AppleTV, Samsung og LG. Du installerer tv-appen der du finner appene på din enhet.

Klikk på bildet for å forstørre. APP: Direktesport har lansert en egen app hvor du kan se sendingene LIVE.

APP: Direktesport har lansert en egen app hvor du kan se sendingene LIVE.

Direktesport gir deg blant annet kamper fra Toppserien, PostNord-ligaen, Norsk Tipping-ligaen, Rema 1000-ligaen, første divisjon ishockey, eliteserien i basket og volleyball, og trav hver onsdag og lørdag.