Midt i koronakrisen åpner Christian en ny gigantisk restaurant: – Vi har veldig tro på at det skal gå bra
Skyldte ansatte feriepenger og 300.000 kroner i moms: – Det er ikke penger til å betale dette tilbake
Åpner dørene til ny restaurant: – Det har vært et maraton i to måneder, men vi vil at alt skal være 100 prosent
Restaurant klaget inn for brudd på smittevernreglene: – Jeg stusser over at de hevder det ikke er Antibac hos oss
I fjor tryglet kafeen kundene om hjelp. Nå er de konkurs: – Det er veldig synd. Vi føler jo at vi svikter alle
Investerte flere millioner i drømme-restauranten – nå håper han noen kan redde den: – Det er maks uflaks
Espen måtte permittere 3.200 ansatte: – Jeg måtte trekke pusten og svelge mange ganger for å unngå å begynne å grine
Sushirestauranten har økt omsetningen til tross for korona og redusert åpningstid: – Folk må vente ute
Da Turgay ble sint på dørvakta kjøpte han like så godt hele restauranten. – Jeg skal gjøre alt for at vi skal greie å fortsette