RB lanserer Direktesport  for smart-TV 

SE KAMPER: RB sender de fleste treningskampene til LSK kvinner, Strømmen, Ull/Kisa og LSK denne vinteren. Nå kan du se dem på din egen tv.

SE KAMPER: RB sender de fleste treningskampene til LSK kvinner, Strømmen, Ull/Kisa og LSK denne vinteren. Nå kan du se dem på din egen tv. Foto:

Romerikes Blads sportsportal Direktesport lanserer en egen app for smart-TV. Det betyr at alle som abonnerer på en av konsernets 75 aviser nå vil få tilgang til direktesendt sport rett inn på tv-skjermen.

DEL

Gjennom Direktesport får RBs abonnenter tilgang på blant annet treningskampene til LSK, Ull/Kisa og Strømmen, trenings- og seriekampene til LSK kvinner.

Tidligere har denne strømmetjenesten stort sett vært lagt opp til at folk skal se sport på mobilen eller datamaskinen. Nå har det blitt lansert en helt ny app, som skal gjøre det lettere å se alt av sport som sendes, enten det er direkte eller i opptak, på fjernsynet. Appen kan lastes ned i Apple TV og nyere Samsung.

RB-TV: Her finner du direktesport!

Tusenvis av arrangementer

Med Direktesport-appen får du tilgang til tusenvis av idrettsarrangementer fra hele landet, og du kan både se sendingene direkte og i opptak.

– Våre aviser har de siste årene sendt flere tusen sendinger med fotball, håndball og ishockey, friidrett, langrenn og en rekke andre idretter. Vi har opplevd stor interesse blant våre abonnenter for dette tilbudet som de hittil har kunnet se vi pc, mobil eller brett. Nå bretter vi det ut i storformat og lager apper for smart-TV, sier Helge Birkelund som er direktør for sportsutvikling i Amedia.

RB-TV: Her finner du direktesport!

Alt fra Toppserien

Foruten den lokale romeriksmenyen som RB tilbyr, så gir tilbudet fra Direktesport også mulighet til blant annet treningskamper med RBK, Molde, Brann, Vålerenga og resten av lagene i Eliteserien. Treningskampene til mange andre klubber sendes også på Direktesport.

Når fotballsesongen starter vises alle kampene fra Toppserien (LSK kvinner), PostNord (Eidsvold Turn).

Kampene til Lørenskog, Gjelleråsen, Fu/Vo, LSK 2 og Ull/Kisa 2 i 3. divisjon vil også bli sendt denne sesongen. 28. mars sendes serieåpningen i 4. divisjon mellom Eidsvold IF og Skjetten.

I tillegg streames en rekke andre kamper for store og små fra hele landet, som for eksempel Norway Cup.

Direktesport har også kamper fra Rema 1000-ligaen i håndball og en rekke andre sendinger så som Birkebeineren, Holmenkollstafetten og NM i alt fra Bordtennis til Boksing.

Her er de tre neste lokale direktesendingene på Direktesport:

20/2: Strømmen-Kjelsås 16.15

21/2: LSK-Bodø/Glimt 15.00

22/2: Ull/Kisa-Kvik-Halden 14.00

22/2: Tønsberg-Lørenskog (ishockey) 17.00

23/2: Avaldsnes-LSK kvinner 15.00

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken