Gå til sidens hovedinnhold

RB erfarer: Nordlie blir LSK-trener

Artikkelen er over 2 år gammel

Bare detaljer gjenstår før Tom Nordlie kan bli presentert som LSK-trener. Som RB skrev tidligere mandag, er han klubbens førstevalg til å erstatte Jörgen Lennartsson. Nordlie leder LSK-treningen tirsdag ettermiddag.

Det skal bare gjenstå noen detaljer før Tom Nordlie kan begynne i jobben som LSK-trener ut denne sesongen.

LSK skal etter det RB erfarer være enig med både Nordlie og Skeid om at han leder LSK i de to kvalifiseringskampene mot Start.

De siste formalitetene rundt Jörgen Lennartssons sluttavtale gjenstår før LSK kan innkalle til pressekonferanse for å presentere den nye treneren. Det skjer trolig først tirsdag morgen. Senere på dagen vil Nordlie møte spillergruppa og lede sin første trening med laget.

Det betyr at romerikingen blir LSK-trener for andre gang. Han ledet laget i hele 2007 som endte med 4. plass og cupgull. I 2008 forlot han trenerjobben allerede i mai etter en trøblete sesongstart.

Nordlie har tidligere vært i kvalifisering til Eliteserien fire ganger, men han har aldri gått seirende ut. To ganger tapte han kvalifisering for opprykk med Sandefjord. I tillegg har han rykket ned i kvalifisering med både Vålerenga og Fredrikstad.

Les også

Kampen Lennartsson ikke kunne vinne

RB-TV: Her kan du se Nordlie og Lennartsson sammen i Studio Åråsen søndag!

Les også

TV 2-ekspert Jesper Mathisen om Lennartsson-sparking: – Det tror jeg vil være positivt for Lillestrøm og negativt for Start

Les også

Styrelederen om sparkingen: – Han ble ikke overrasket

Kommentarer til denne saken