– En rallybil har kjørt av veien i forbindelse med et billøp. En person er meldt hardt skadd, melder Øst politidistrikt på Twitter.

Ulykken har skjedd på Løken i Aurskog-Høland.

Operasjonsleder i Øst politidistrikt, Ronny Samuelsen, opplyser at politiet fikk melding om ulykken klokka 11.50 lørdag formiddag. Samtlige nødetater har rykket ut til stedet.

– Det har vært en utforkjøring og bilen har kollidert i et tre. Det satt to personer i bilen – formentlig en sjåfør og en kartleser. En person er alvorlig skadet mens den andre er lettere skadet, opplyser operasjonslederen til Romerikes Blad.

Samuelsen opplyser at en person er fraktet til Ahus, mens personen med lettere skader er fraktet til legevakta for en sjekk.

Det arrangeres NM-runde i rally i Aurskog-Høland denne helgen. Assisterende løpsansvarlig, Harald Bogstad, opplyser til Romerikes Blad at arrangementet fortsetter som planlagt når nødetatene er ferdig på stedet.

– Det er helsepersonell i området. Løypene er godkjent, men vi vil naturligvis se på hva som har skjedd i etterkant av hendelsen, opplyser han.