Person observert ved Dokka

Stig Ingar Evje (bildet) er meldt savnet fra Sjusjøen.

Stig Ingar Evje (bildet) er meldt savnet fra Sjusjøen.

Av

Kan stemme med beskrivelsen av den savnede Stig Ingar Evje, mener politiet.

DEL

Politiet mottok lørdag ettermiddag en observasjon på en person de mener kan stemme med beskrivelsen av den savnede Stig Ingar Evje. Observasjonen ble gjort i skogen utenfor Dokka. Evje, som er fra Rælingen, ble meldt savnet fra Sjusjøen 3. mai i år. Det har tidligere vært foretatt flere søk etter Evje, uten hell.

Politiet ønsker tips fra publikum på telefon 02800 dersom det observeres personer i området ved Dokka og Torpa som forsøker å gjemme seg. De opplyser over telefon at det ikke vil bli iverksatt noe søk fra deres side på bakgrunn av observasjonen.

I begynnelsen av juli ble det funnet en kniv og votter ved Synnfjell. Men det viste seg at de ikke tilhører den savnede Stig Ingar Evje, opplyste politiet til NRK. En person som eide utstyret meldte seg.

Godt trent

Politiet opplyser at den savnede er godt trent og kan bevege seg over store områder. Han har militær bakgrunn.

Det opplyses videre at han kan være i en noe forvirret situasjon og ute av stand til å gjøre rede for seg eller opptre rasjonelt.

Da han forsvant var Evje iført mørkgrå vindstopper-jakke, svart friluftsbukse og fjellsko/vintersko. Han er 170 centimeter høy og har kort mørkt hår og skjegg. Han kan ha en del mer skjeggvekst enn det som er vist på bilder.

Artikkeltags