Gå til sidens hovedinnhold

Rabiat hotellgjest slo hull i veggen

Artikkelen er over 2 år gammel

Utelivsbråk, knivtrusler, fyllekjøring og svartbrent pizza.

Det ble noen travle timer for politiet på Romerike fredag kveld og natt til lørdag.

Her er en oversikt over hendelsene:

Truet med kniv

22.50: Politiet hentet en beruset mann i 50-åra fra Jessheim fra toget på Jessheim stasjon, etter at konduktøren hadde tatt kontakt og ønsket å få ham fjernet.

– Han var meget full, så vi kjørte ham hjem, sier operasjonsleder Kjetil Ringseth i Øst politidistrikt til Romerikes Blad.

22.30: Vaktene på et utested i Lillestrøm ber om hjelp til å håndtere en rabiat kvinnelig gjest i 60-åra fra Skedsmo.

– Hun var utagerende og vanskelig å hanskes med, og ble kjørt i fyllearresten, forteller operasjonsleder.

23.45: Politiet får melding om at flere personer slåss på Jessheim.  Én av de fornærmede blødde fra hodet og ble sjekket av ambulanse, men var ikke alvorlig skadd. Politiet fant ikke hovedgjerningspersonen, men oppretter sak på forholdet.

00.26: Det meldes om krangel mellom to grupperinger på en privatfest på Slattum i Nittedal, krangelen flyttet seg etter hvert utendørs til bussholdeplassen.

– Der skal en ung mann i den ene gjengen ha trukket fram en kniv og truet en annen gruppe unge menn. Vi snakket med både fornærmede og vitner, men gjerningspersonen er foreløpig ukjent. Vi har imidlertid gode beskrivelser av vedkommende og mye å gå på i den videre etterforskningen, opplyser Kjetil Ringseth.

Ingen ble skadd i forbindelse med trusselepisoden.

Slo hull i veggen

00.37: Et hotell på Gardermoen melder fra om en rabiat gjest som ikke lenger er ønsket.

– Mannen truet ansatte ved hotellet og slo hull i en vegg. Vi fikk kontroll på ham og tok ham med til arresten i Lillestrøm. Hotellet vil anmelde saken i ettertid, opplyser politiets operasjonsleder.

Mannen er i 20-åra og bosatt i Telemark.

02.00: En kar i slutten av 20-åra fra Rælingen innbringes fra et utested i Lillestrøm som følge av dårlig oppførsel og settes i arresten. Mannen var også ufin mot politiet og blir anmeldt.

Ristet pizzabudet

02.01: Et pizzabud ringer politiet og forteller om en ubehagelig opplevelse i forbindelse med levering av pizza på en privatadresse i Lillestrøm.

– Han som hadde bestilt pizzaen nektet å betale, men ville ha pizzaen. Han skal tatt tak i budet og ristet litt, og blir anmeldt for kroppskrenkelse, opplyser Ringseth.

Beboeren er en kar i slutten av 50-åra.

02.05: Et utested i Lillestrøm ber om bistand med bråkete gjester som er vanskelige å håndtere og som utgjør et ordensproblem.

– To av dem klarte fortsatt ikke å oppføre seg da politiet kom, og ble tatt med i arresten, forteller operasjonslederen.

Begge de to er menn i 30-åra, fra henholdsvis Skedsmo og Oslo.

03.25: En politipatrulje i Lillestrøm sentrum blir oppmerksomme på en varebil som de ønsker å kontrollere. Føreren, en mann i begynnelsen av 20-åra fra Skedsmo, er synlig beruset.

– Han blåste til godt over lovlig verdi, og ble tatt med til legevakta for blodprøve.

Mannens førerkort ble beslaglagt.

Sovnet fra pizzaen i ovnen

04.30: En beboer i en boligblokk på Kjeller reagerer på lyden av en røykvarsler, og varsler politi og brannvesen.

– Vedkommende kjente at det luktet svidd, og tittet inn i naboleiligheten og så at naboen lå og sov på sofaen. Både politi, brannvesen og ambulanse rykket ut og fikk bekreftet at mannen sov tungt. I ovnen sto en svartbrent pizza, og det luktet kraftig brent, men var lite røyk, forteller operasjonsleder Kjetil Ringseth i Øst politidistrikt.

Beboeren i 30-åra trengte ikke hjelp fra ambulansepersonellet, men bli anmeldt for uaktsomhet.

Kommentarer til denne saken