BRAGETEATRET PÅ TURNÉ
ULLENSAKER KULTURHUS
TIRSDAG 25. FEBRUAR KL. 19.00 (Billetter igjen)

Dramatimen i en videregående klasse tar en uventet vending når læreren snapper opp et våpen en av elevene har med seg. Nå er det plutselig læreren som har makten - og hun kan kreve hva som helst...

Klassen skal ha dramatime. Det er de ikke særlig interesserte i. Læreren kommer ikke til ordet uansett hva hun gjør og blir ikke respektert. Når en pistol faller ut av bagen til en elev blir det kaos og pistolen snappes opp av læreren. Hun nøler i noen sekunder, men så tar hun elevene til gisler og tvinger dem til å spille teater. Nå er det plutselig hun som sitter på makten – og hun kan kreve hva som helst. Gisselsituasjonen setter i gang en intens reise gjennom forskjellige sjangre fra thriller til komedie til drama som med glede dekonstruerer alle våre angivelige forestillinger om hva identitet er.

Med: Jhordan Nificent, Deniz Kaya, William Greni Arnø, Ina Svenningdal, Mohamad Aden Ali, Julian Karenga, Rona Molakheil, Mari Maurstad og Camilla Klaudiussen.

Psykt Blod av Nurkan Erpulat og Jens Hillje er basert på Jean-Paul Lilienfelds film «La Jornée de la Jupe». I Brageteatrets forestilling er scenografien designet som et klasserom og publikum sitter langs veggene, tett på det som skjer.
Passer for ungdom fra 16 år og oppover.