Gå til sidens hovedinnhold

Prøysen for to - skumringstime i Strømmen bibliotek

Innsendt

Lillestrømbibliotekene, Strømmen og Foreningen Norden Skedsmo inviterer til Skumringstime i biblioteket!

Tid: Mandag 9. november kl. 19.00 - 20.00

Elin Prøysen og Egil Johansson fremfører viser av Alf Prøysen, og også viser skrevet av andre, både kjente og ukjente. Publikum inviteres med på allsang på kjente refrenger. Visene bindes sammen med anekdoter og kommentarer som får latteren på gli og gir gjenkjennelig mimring.

Om Nordisk litteraturuke:

I november hvert år inviterer Foreningen Norden, skoler, bibliotek, barnehager og andre institusjoner i hele Norden til Nordisk litteraturuke.

Ved morgengry og i skumringstimen samles over 2000 medarrangører og tusenvis av barn og voksne for å tenne levende lys og lese høyt fra utvalgt nordisk litteratur - til samme tid over hele Norden. En videreføring av en rik fortellertradisjon.

På grunn av smittehensyn er det begrenset antall plasser. Alle som kommer må ha bestilt billett. Vi må registrere deg når du kommer på selve arrangementet. Er du syk, ber vi deg om å holde deg hjemme.

På grunn av COVID-19 kan det skje endringer, og disse vil bli annonsert på hjemmesiden vår. Vi følger alltid de gjeldende smittevernreglene, og det skal være trygt å delta på et arrangement i biblioteket.

Kommentarer til denne saken