De måtte blant annet ta seg av en mann som ble observert sjanglende midt i veibanen på fylkesvei 181 i Eidsvoll litt over klokken 23 lørdag kveld.

– Da vi kom fram lå mannen midt i veibanen. Han hevdet han hadde blitt truffet av en bil, forteller operasjonsleder i Øst politidistrikt, Svein Valle.

Patruljen på stedet tvilte på om det stemte.

– Han var ikke alvorlig skadet, men god og full. Han hadde en liten kul i panna, og ble tatt med til legevakt for sjekk, sier Valle.

Her er andre hendelser loggført i løpet av natten:

Kl. 23.15: Gjest nektet å gå fra bar på Råholt. Patrulje hentet ham, kjørte ham vekk og ga ham pålegg om ikke å oppsøke stedet igjen.

Kl. 23.50: UP-patrulje stanset bil E6 ved Skedsmovollen. Fører erkjente å ha røyket hasj et par timer tidligere. Førekort beslaglagt.

Kl. 00.30: Bil stoppet ved Triaden, Lørenskog. Fører anmeldt for å ha kjørt bil uten forsikring.

Kl. 00.30: Festbråk fra leilighet på Bjørkelangen. Bedt om å roe seg.

Kl 00.50: Melding om fest med for mye folk på Bøn. Da politiet kom var det ikke så mange der at det ble funnet grunnlag for anmeldelse.

Kl 01.00: Bilist stoppet ved Felleskjøpet, Kløfta. Erkjente å ikke ha gyldig førerkort.

Kl. 01.50: Hagan i Nittedal: En person slått i ansiktet av bekjent. Ambulansen sjekket tilstand. Ikke alvorlig skadd. Anmeldelse vurderes.

Kl 02.50: Kløfta: Ubudne gjester ankom fest, Hevdet de var invitert. Gutt løp etter noen med kniv. Ingen skadd. Kniv beslaglagt og sak opprettes. En person pågrepet og anmeldt. Enkelte involverte var under 18 år og foreldre er varslet.

Kl 03.10: Mann som røykte hasj på Lillestrøm bussterminal. Hadde hasj på seg og blir anmeldt.

KL. 05.15: Etter tips fra publikum er det funnet syv sykler, gjemt bak Coop Prix på Dal. Fire barnesykler og tre ungdomssykler. Politiet mistenker at disse er stjålet. Syklene taues inn som hittegods. Eventuelle eiere bes kontakte Eidsvoll lensmannskontor til uken.