Gå til sidens hovedinnhold

Politiet vil fortsatt ikke kommentere Langvannet-funn

Artikkelen er over 2 år gammel

Tre måneder siden Anne-Elisabeth Hagen forsvant.

Torsdag er det tre måneder siden familien fikk det siste livstegnet fra Anne-Elisabeth Hagen, som politiet antar er bortført. Saken er fortsatt ikke løst.

I en pressemelding sendt ut torsdag morgen, opplyser politiet at status i forsvinningssaken er uforandret. Hagen forsvant fra sin bolig i Lørenskog 31. oktober i fjor.

– Antallet tips var i går ettermiddag på 1.380. Tipsene omhandler – som vi tidligere har nevnt – blant annet mulige skjulesteder, mistenkelige personer og mistenkelige biler. Av hensyn til etterforskningen kan vi ikke si noe mer om innholdet i tipsene, eller hvordan de følges opp, skriver politiet.

– Full styrke

Les også

Frykt rundt Langvannet: – Jeg ville ikke ha jogget her alene nå

 

Foreløpig står etterforskerne tilsynelatende uten avgjørende informasjon på sentrale områder i saken. Ingen er så langt mistenkt, og det har kun vært begrenset kommunikasjon med motparten. Hagen kan holdes skjult både i Norge og utenfor landets grenser, og det er ikke kommet livstegn fra henne.

– Saken etterforskes fortsatt med full styrke, med det mål å gjenforene Anne-Elisabeth Hagen med sin familie, opplyser politiet.

I forrige uke gjorde dykkere søk i Langvannet, like ved huset der Hagen-familien bor. Det ble funnet gjenstander som politiet skal undersøke om kan knyttes til saken, men de vil foreløpig ikke kommentere hva som ble funnet.

Ikke identifisert

Les også

Dette er ett av 35 kameraer som kan bidra til å løse forsvinningssaken

 

Et av de kanskje viktigste sporene politiet har gått offentlig ut med, er to personer som ble fanget opp på et videoopptak av en gangvei utenfor innkjørselen til Futurum-bygget på Rasta, der Hagens ektemann Tom Hagen jobber. Opptaket er gjort om morgenen 31. oktober i fjor – den dagen Anne-Elisabeth Hagen (68) forsvant.

– De to personene er fortsatt ikke identifisert, opplyser politiet.

Tom Hagen er en av Norges rikeste menn, og de antatte gjerningspersonene har krevd et tosifret millionbeløp i kryptovalutaen monero for å slippe kona fri.

Kravet ble framsatt i et brev som ble funnet i boligen på forsvinningsdagen, og det ble også framsatt trusler og advarsler mot å varsle politiet. På grunn av dette holdt politiet saken hemmelig fram til 9. januar i år.

Les også

– Lett å gjemme seg på Romerike

 

Kommentarer til denne saken