Gå til sidens hovedinnhold

Politiet: Tenåring skal ha blitt truet med kniv og fått jakka kuttet opp av jevnaldrende gutter

Artikkelen er over 1 år gammel

– En alvorlig hendelse, som viser en skummel utvikling, sier politiet.

Ved 17-tida lørdag ettermiddag ble politiet kontaktet av en far i Lørenskog. Han fortalte at hans tenåringssønn hadde kommet hjem med en jakke som var kuttet opp og en dramatisk historie:

– Han har møtt to gutter ved Lørenskog hus. Disse gutten skal ha vist fram en kniv og bedt om å få pengene hans. De fikk ikke penger og svarte da med å kutte opp jakka til gutten, opplyser operasjonsleder Tom Sandberg i Øst politidistrikt til rb.no.

Politiet reiste hjem til gutten og hans far. Videre reiste de ut og fant to personer – der den ene ble gjenkjent av gutten.

– Begge nekter for å ha noe med episoden å gjøre, men politiet observerte at den ene gutten kastet fra seg en kniv. Den andre mener vi ikke hadde noe med dette å gjøre, men politiet mener også å vite hvem sistemann er, sier Sandberg.

– Hva skjer videre nå?

– Politiet oppretter en sak som vil bli tatt videre av barnevernet. Foreldrene involveres selvsagt også. Det er snakk om unge tenåringer her. Det er en skummel utvikling at de går ute med kniv. Politiet ser selvsagt svært alvorlig på dette, sier operasjonslederen.

– Hvordan har gutten det?

– Han er nå hos politiet sammen med sin far og leverer en anmeldelse og forklarer seg om det som har skjedd. Han er ikke fysisk skadet, svarer Sandberg.

Les også

Steinblokker raste ut i gangveien: – Dette kunne ha gått riktig ille