Gå til sidens hovedinnhold

Politiet rykket ut til flere slagsmål

Artikkelen er over 2 år gammel

Mann i 40-åra til legevakta med kutt i leggen.

Politiet fikk like etter midnatt natt til søndag melding om to slåsskamp utenfor utestedet Lille Strøm Bar i Storgata i Lillestrøm.

– Det var to som sloss, muligens etter en provokasjon i forkant. En mann i 30-åra fra Oslo ble tatt med til arresten, og det ble også funnet en mindre mengde narkotika på ham, forteller operasjonsleder Kristias Loraas i Øst politidistrikt.

Den andre mannen, en kar i 40-åra fra Lørenskog, ble kjørt til legevakta med et kutt i leggen, men ifølge politiet skal det ikke være snakk om store skader.

Forholdet er anmeldt av politiet.

Slagsmål i Storgata

Snaut to timer seinere, klokka 01.50, måtte politiet på ny ta turen til Storgata i Lillestrøm, etter slagsmål ved utestedet Gevir.

– Det var forskjellige forklaringer fra partene, men saken endte med at fire menn i 20-åra ble bortvist fra sentrum, sier Loraas.

Alle de fire er fra Romerike.

Slagsmål på Solheim

Klokka 02.03 rykket politiet ut til Deli de Luca ved Esso-stasjonen på Solheim i enden av Skårersletta i Lørenskog, etter melding om nok et slagsmål.

– Det var imidlertid rolig da vi kom fram, og alle de involverte hadde stukket fra stedet. Men vi har videoopptak og vil muligens følge opp saken, forteller operasjonslederen.

Kommentarer til denne saken