Gå til sidens hovedinnhold

Politiet rykket ut til bålbrenning midt på natta

Inneholdt både hagemøbler og metallrester, ifølge politiet.

Like etter klokka 03.00 natt til fredag fikk politiet melding av brannvesen om at noen hadde tent opp et større bål på en privat adresse i Nannestad.

Da de kom fram til stedet fant de en mann i 50-årene der det brant. Brannvesenet fikk raskt slukket bålet som avga mye røyk inne i boligområdet.

– Han hadde startet med ved, men etter hvert kastet på stoler og diverse andre ting. Det lå visst både hagemøbler og metallrester oppe i bålet. Dette var blant annet ting han ikke skulle ha med seg på flyttelasset, sier operasjonsleder Atle Vesttorp i Øst politidistrikt.

Han forteller at mannen hadde satt fram brannslokningsapparat og dermed tatt sine forholdsregler. Forholdet ble anmeldt av politiet.

I løpet av natten stanset politiet også to biler hvor føreren ikke hadde gyldig førerkort.

– På Ask stoppet en patrulje en bil med to personer. De påberopte seg øvelseskjøring, men ingen av personene hadde gyldig førerkort, sier operasjonsleder Vesttorp.

– Den andre bilen ble stoppet på E6. Patruljen foretok en kontroll etter at bilen hadde holdt høy hastighet. Da fant de ut at føreren ikke hadde gyldig førerkort, sier Vesttorp.

Kommentarer til denne saken