Det var torsdag klokka 17.20 at det skjedde en alvorlig trafikkulykke langs Gardermovegen i Nannestad, 4–500 meter nord for gamle Gardermoen flyterminal ved vestre rullebane.

En syklist ble alvorlig skadd etter sammenstøtet med en bil, og ble fløyet til Ullevål sykehus med luftambulanse. Over et døgn senere vet fremdeles ikke politiet hvem den skadde syklisten er.

– Vi ønsker derfor tips til kartlegging av identitet på denne syklisten. Han er fremdeles kritisk skadet og ligger på sykehus. Vi har ikke lyktes med å identifisere han på andre måter, sier Øyvind Kværner, seksjonsleder straffesak ved Ullensaker politistasjonsdistrikt. 

Slik blir mannen beskrevet av politiet:

– Vi tror muligens det er en mann i 60-70-årene. Han hadde på seg treningstøy, en sykkelbukse. Han var derfor trolig ute i et treningsøyemed, og han kan godt ha syklet et stykke.

– Han hadde ikke på seg hjelm, men han hadde en sekk på ryggen som inneholdt et laminert kart over Romeriksåsen. Han hadde også med seg drikke og lappesaker, forteller Kværner.

Sykkelen han brukte, var en såkalt cyclocross, en mellomting mellom en landeveissykkel og en terrengsykkel. Sykkelen var av merket Fuji, og den var svart og blå med noe rødlige detaljer.

Har du tips om hvem syklisten kan være? Da kan du ringe politiet på 02800.