Politiet etterforsker voldsepisode – ung gutt skadet

Politiet var i Jessheim sentrum med flere patruljer iforbindelse med voldshendelsen tirsdag ettermiddag.

Politiet var i Jessheim sentrum med flere patruljer iforbindelse med voldshendelsen tirsdag ettermiddag. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

– Da vi kom løp minst 10 personer fra stedet.

DEL

Ved 17.45-tida på årets første dag fikk politiet meldinger om en hel gjeng med ungdommer som gikk i retning Nordby ungdomsskole på Jessheim.

– Det ble blant annet observert finlandshetter og det som så ut som slagvåpen. Vi besluttet å sende noen patruljer for å sjekke ut hva dette var, opplyser operasjonsleder Kristian Loraas i Øst politidistrikt til rb.no.

Operasjonslederen forteller at da de kom fram fikk de tak i fire personer.

– Samtidig løp det minst 10 ungdommer fra stedet. Det viser seg at disse ungdommene har tilhørighet på Nedre Romerike. At de har kommet til Jessheim virker planlagt, sier operasjonslederen.

Kort tid etterpå kommer politiet i kontakt med en tenåringsgutt. Han har tydelige skader i ansiktet og trolig en brukket nese.

– Vi kom også i kontakt to ytterligere gutter som helt tydelig hadde spor på seg etter slåsskamp, sier operasjonslederen.

Politiet mener at disse to guttene, den ene på 18 år og den andre under 18 år har utøvd vold mot den tredje unge gutten.

– Begge er pågrepet og siktet for kroppskrenkelse. Nå vil vi avhøre alle partene og finne ut hva som ligger bak dette. Trolig vil forebyggende avdeling både i Skedsmo-distrikt og Ullensaker-distrikt bli koblet inn, sier operasjonslederen.

Artikkeltags