Gå til sidens hovedinnhold

Person omkom i ulykke på E6 – veien er stengt i begge kjøreretninger

3 biler og 6 personer skal ha vært involvert i en alvorlig ulykke på E6 nord for Eidsvolltunellen. E6 er for øyeblikket stengt i både sør- og nordgående retning.

– Minst 1 person fremstår som kritisk skadet og får livreddende førstehjelp på stedet, meldte Øst politidistrikt på sin Twitter-konto kort tid etter at de fikk melding om ulykken klokka 17.53.

En drøy time senere blir det klart at personens liv ikke sto til å redde.

– Politiet kan nå bekrefte at 1 person har omkommet i ulykken. Det jobbes nå med å varsle pårørende, skriver Øst politidistrikt på Twitter.

I 18.30-tiden fikk Romerikes Blad opplyst om at ulykken skal ha skjedd i forbindelse med at en bil har kjørt i motgående kjørefelt og truffet en annen bil front mot front.

– Det var fire personer i den ene bilen som alle kom ut for egen maskin. En person i den andre bilen satt fastklemt, men han er nå hjulpet ut og snakker for egen maskin, så han tror jeg ikke er alvorlig skadet. I den tredje bilen sitter det er person som er kritisk skadet og som får livreddende førstehjelp på stedet, sa operasjonsleder Jon Erik Nygård i Øst politidistrikt til RB tidligere i kveld, før det ble kjent at sistnevnte person omkom.

Trafikkoperatør Mette Brunøy i Vegtrafikksentralen Øst forteller at hele E6 er stengt i påvente av luftambulanse.

– Det er omkjøring via fv1585. For øyeblikket er det en del kø, men det er en alvorlig ulykke og ulykkesgruppa til Statens vegvesen er også på vei til stedet, sier hun.

– Veien vil bli stengt en stund, fastslår Nygård i Øst politidistrikt.

Kommentarer til denne saken