Meldingen ble postet på den sosiale mikroblogg-tjenesten Twitter bare minutter etter at Lillestrøm tapte 2-0 på hjemmebane mot Stabæk på Åråsen.

Meldingen – som kun inneholdt ordet "Klippekort" etterfulgt av applaus-tegn – ble retweetet av flere, før den senere ble slettet.

– Jeg vet ikke hva det betyr, så det kan jeg ikke si noe om, sa LSK-trener Runar Kristinsson da han ble konfrontert med Pellegrinos Twitter-melding.

Han sier videre at han vil spørre Pellegrino om dette når de møtes igjen.

– Jeg kan ikke si noe så lenge jeg ikke vet hva han mener. Kanskje han har klippekort på toget til Drammen hvor han bor, sier en ordknapp LSK-trener.

Kryptisk melding etter serieåpningen

I etterkant av LSKs serieåpning hjemme mot Start 7. april kom Pellegrino med en kryptisk melding etter å ha sittet på innbytterbenken hele oppgjøret.

– Piss meg i øret feat. latterlig helt magisk sang, meldte han da.

RB har forsøkt å komme i kontakt med Pellegrino selv uten å lykkes.

Overfor VG forteller han at han angret på at han la ut meldingen, men han avviser at han tenkte på noen av lagkameratene da han skrev den.

– Nei, det var den ikke. Det var bare litt frustrasjon som kom ut. Jeg har snakket med noen av gutta og forklart for dem at den ikke var rettet mot dem, sier han.