Noen kommer inn i Paradise Hotel med planer om å spille et spill, være utspekulert og har mange taktikker for å vinne, men ikke Anders. Anders vil være seg selv og tar det meste med et smil.

– Det er veldig mange deltakere som er med på Paradise Hotel som er blodseriøse hele tiden. Det blir jo så kjedelig! Jeg elsker å være morsom og prøver hele tiden å få folk til å le. Man ser jo i introvideoen om meg at jeg kaller meg selv humoreksperten. Det prøver jeg å leve opp til også!

Denne uken skal deltakerne på hotellet spille inn en film, og det passer perfekt for Anders.

– Ja, jeg liker å lage filme at jeg selv tuller og tøyser. Jeg føler at jeg er god på det å være morsom, så derfor passer det perfekt.

– Tar det med et smil

Når et program endelig blir sendt på tv-en kan det ofte ha blitt redigert annerledes enn hva man selv husker. Anders er ikke bekymret for hvordan han blir fremstilt, han regner med at folk nærmest han vet hvordan han egentlig er.

– Jeg får uansett ikke gjort noe med det, så jeg tar det med et smil. Folk som kjenner meg vet hvem jeg er, og hvordan person jeg er, jeg tror ikke det gjør noe. Uansett gikk jeg inn på Paradise for å kose meg og for å ha det så morsomt som mulig. Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke tulla mer under de seriøse situasjonene, som ved parseremonier. Det hadde vært morsomt!

Anders hadde en god forklaring på hvordan han syns det var å være med til Mexico.

– Det var en ferietur til syden med noen man ikke kjenner og et kamerateam som henger på oss hele tiden. Det var morsomt! Jeg var meg selv hele tiden og ble godt tatt i mot av de som allerede var på hotellet.