9. mars er det duket for premiere på årets sesong av realityserien «Paradise Hotel».

Innspillingen startet i januar og nå kan vi endelig avsløre første gjestene som sjekker inn på hotellet. I første uke er det ti gutter og fem jenter som ankommer «Paradise Hotel».

Side2 møtte deltakerne i Mexico før de sjekket inn på hotellet og har tidligere skrevet om årets «Paradise»-gutter og «Paradise»-jenter, men det er først nå de blir avslørt med navn og ansikt. Én av dem er fra Romerike:

Knut Eirik Kokkin 26 år

Knut Eirik fra Årnes er stylist og frisør. Han sier han alltid har vært fascinert av realityprogrammer og er med på «Paradise Hotel» for å utfordre seg selv. Knut Eiriks forventninger til oppholdet er at han kommer til å møte mange fine folk samtidig som man får kjenne på sine egne grenser. 26-åringen beskriver seg selv som generøs, sjenert og sjarmerende.

Tina Hagen 25 år

Tina er utdannet barne- og ungdomsarbeider og arbeider i en barnehage i Kongsberg. Mesteparten av fritiden går med til venner og trening, og Tina trener blant annet til å delta i fitness.

Martine Sjøhaug 21 år

Martine jobber som medarbeider i en klesbutikk og som sykehjemspleier. På fritiden liker hun å trene og da går det mest i løping og litt styrketrening. Den store lidenskapen er hester og ridning. 21-åringen håper at «Paradise Hotel» blir en opplevelse for livet.

Isabel Shiroq Raad 20 år

Isabel er student og jobber på parfymeri. 20-åringen sier hun elsker å trene, både kondisjon og styrke. I tillegg er Isabel glad i feste og å reise. Hun er med på Paradise Hotel fordi hun var lei «A4-livet» og ønsker å oppleve noe nytt.

Emilie Fleime Svang 22 år

Emilie er salgsmedarbeider i en butikk og på fritiden driver hun blant annet mye med teater. 22-åringen beskriver seg selv som ærlig, morsom og følsom. Når det gjelder å ha sex på TV sier Emilie at hun vil prøve å unngå dette for familiens skyld, men for henne er det ikke verdens undergang om det skulle skje.

Sara Stålesen 22 år

Sara er halvt marokkansk, studerer filosofi og jobber i klesbutikk. Hun er ikke med på «Paradise Hotel» for å få kjæreste og sier hun sjeldent blir forelsket. 22-åringen tror hotelloppholdet blir noe av det beste hun har vært med på og sier hun er veldig glad i å ta en fest.

Fredrik Fredriksen 25 år

Fredrik er butikksjef for en klesbutikk og på fritiden går det mye tid til hunden og friluftsliv. 25-åringen er også veldig interessert i BMX-sykling. Fredrik er med på «Paradise Hotel» for å ha det gøy og han liker best jenter som er litt «skater-chick»-aktig og med «surfebabe»-stil.

Mathias Alexander Pettersen 23 år

Mathias jobber som assistent på barneskole og utenom arbeidstid så står han mye på ski. Han beskriver seg selv som spontan som liker å finne på mye forskjellig og å oppleve nye ting.  23-åringen håper det kommer inn jenter med former og som det går an å kommunisere med. Noe av det verste Mathias vet er mennesker som er skikkelig sta.

Christopher Haugen Aaby 23 år

Christopher arbeider som pumpetekniker. 23-åringen sier han liker godt å feste, og på fest kan han godt være både klovn og flørtepus. Han beskriver seg selv som omtenksom, ærlig og kul.

Christian Fredrik Trælnes 20 år

20-åringen jobber i bar og på fritiden spiller han fotball. Christian Fredrik sier at hans sterkeste side er at han kommer godt overens med alle. Han er glad i brunetter og jenter som har noe mellom ørene. Den 20 år gamle bartenderen beskriver seg selv som en «puppegutt», men sier heller ikke nei takk til en fin rumpe.

Pierre Louis Olsson 21 år

Pierre kommer opprinnelig fra Sverige og har bodd i Oslo siden september 2014. Han beskriver seg selv som en livsnyter og bruker så mye tid som han kan til å trene. 21-åringen sier at han elsker å sove lenge, feste og være sammen med venner.

Harald Andre Vanebo 22 år

Harald arbeider som pleiemedarbeider, mens han på fritiden blant annet spiller handball og trener styrke. Harald håper det ikke sjekker inn jenter som prater 24 timer i døgnet, er selvopptatt, og som rett og slett er dum. Ifølge han selv er det tre grunner til at 22-åringen er med på Paradise: Fame - Glory - Money.

Jonas Opsahl 22 år

Jonas jobber som personlig trener og trening er en stor del av livet til 22-åringen. Ellers liker Jonas å slappe av og ta livet med ro. Den personlige treneren håper det sjekker inn jenter som man kan snakke med, og som ikke bare ser bra ut. Jonas tror han faller for jenter som er litt rolige og som viser at hun bryr seg.

Kevin Kvamvold 20 år

Kevin er en energisk gutt som arbeider som stuer på flyplass. På fritiden liker han å shoppe, spille fotball og trene. 20-åringen er svært opptatt av å se bra ut og mener at utseendet er hans viktigste prioritering. Kevin sier at Paradise Hotel trenger en deltaker som han, og deltakeren er helt overbevist om at han kommer til å vinne.

Mads Island 21 år

21 år gamle Mads jobber som salgsmedarbeider. Mesteparten av fritiden går med til å spille fotball, være sammen med venner og feste. 21-åringen har ikke satt noen grenser for hva han kan gjøre på TV og sier at han ikke har noe problem med å ha sex på hotellet hvis muligheten er der. Når det gjelder å sjekke inn på Paradise Hotel så sier Mads at han gleder seg mest til å se jentene og til å feste.