Det var en usedvanlig stille natt for politiet på Romerike natt til lørdag femte juledag. Operasjonsleder Arild Ruud har tre meldinger å viderebringe fra natten. To av dem løste seg uten etterspill.

02:36 En mann i 20-årene urinerte midt i gata utenfor Martins i Lillestrøm. Det blir opprettet anmeldelse, opplyser operasjonsleder Arild Ruud i Øst politidistrikt.

03:40 Politiet får melding fra Nittedal om en beruset mann hadde løpt ned fra riksveien mot Nittedal ungdomsskole. – Han skulle ha vært litt småaggressiv. Da politiet var han rolig, og han kom seg hjem på egen hånd, sier Ruud.

04:20-04:30 Politiet fikk tre meldinger fra Frogner i Sørum om en person som gikk rundt og ringte på dører til folk som bodde der. Da politiet kom hadde personen blitt plukket opp av en bil og var borte.

– Og det var det. Det har vært svært stille natt på Romerike, sier Ruud.

Bildeserie

Se hvem som var på byen i natt!

 

Klokka 22:15 fredag kveld rykket patruljen ut til Bjørkelangen etter melding om fyrverkeri. Der ble en mann tatt med til legevakta mistenkt for å ha kjørt uten gyldig førerkort i ruset tilstand. Han var også i besittelse av et gram hasj. Han var i 20-årene og bosatt i Aurskog-Høland.