– Natten har vært en relativt grei natt for politiet på Romerike, forteller operasjonsleder Arild Ruud ved operasjonssentralen til politiet på Romerike på morgenkvisten lørdag.

Litt har det likevel vært å rydde opp i:

23.30: Mann i 20-årene, bosatt i Trøndelag, ble anmeldt for drikking på offentlig sted etter at han tok seg en tår i Storgata i Lillestrøm.

23.35: Fra Hvam i Nes fikk politiet melding om en ungdomsgjeng som ravet rundt og var høylytte på Neskollen. En skal ha ligget på bakken. Politiet dro dit og fikk kontroll på ungdommene. Foreldrene til en gutt på 17, ble bedt om å komme og hente ham. De som var myndige ble bortvist.

 

00.20: En mann i 40-årene fra Lørenskog ble satt i arrest. Og fire ble bortvist fra Lillestrøm sentrum i løpet av natta hvor politiets sentrumstjenestene har hatt kontroller sammen med utestedene.

01.20: Politiet fikk melding om en sjåfør som muligens kjørte i påvirket tilstand Strømmen sentrum. Bilen ble stanset i Lørenskog og fører, en 30-åring bosatt i Oslo, er anmeldt for fyllekjøring.

01.50: En beruset person ble forsøkt bortvist fra Haven Pub på Jessheim.   – Vedkommende, en 30-åring bosatt i Oslo, hisset seg voldsomt opp, ble påsatt håndjern og satt i arrest, forteller Ruud.

02.17: Politiet fikk melding om slåsskamp på en adresse i Sundgata i Eidsvoll. -Da vi kom dit var det lukket og låst. Vi fikk kontakt med en av partene, og det skal ha vært noe håndgemeng. Det blir opprettet sak og vi skal vel klare å finne den andre parten. Ingen ble alvorlig skadet, sier operasjonslederen.

 

02.30: En dame i 20-årene fra Oslo ble bortvist fra Lillestrøm sentrum på grunn av drikking på offentlig sted.

03.15: Politiet fikk melding om en bilfører som hadde kjørt bilen inn i en stolpe ved Shell-stasjonen på Strømmen. Det var ingen personskade. Det kan tyde på at vedkommende hadde høy hastighet i rundkjøringen og ikke klarte svingen. Førerkortet ble beslaglagt og bilføreren, som er fra Oslo, blir anmeldt.

04.38: Ny melding om en bil som hadde havnet av veien i Gan i Fetsund en bil. Her er fører mistenkt for å ha kjørt i påvirket tilstand. En mann på 19 år bosatt i Fet er anmeldt og førerkortet han er beslaglagt.

05.06: Melding om noen gutter som knuste lykter og ripet opp en bil på Circle K på Kjeller. De var borte da politiet kom. – Vi har ikke funnet guttene, men vi får se på video i ettertid så får vi se, sier Ruud.