Flere overstadig berusede personer måtte få hjelp fra politiet

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Politiet hadde litt å sysle med også natt til sjette juledag, spesielt i Lillestrøm. Flere måtte tas hånd om, fordi de ikke klarte å ta vare på seg selv.

Her er utelivsloggen:

Klokka 23:15: Sørumsgata i Lillestrøm.

– Der fikk vi melding om krangling mellom flere personer. Da politipatruljen kom fram, fikk de kontroll på fire stykker. Det skal først ha vært krangel mellom to stykker, og to andre skal ha kommet til. Oppdraget ble løst med dialog mellom politiet og partene. En av de fire ble bortvist fra Lillestrøm sentrum, sier operasjonsleder Erik Loe i Øst politidistrikt.

Ca. klokka 01:00: En uenighet førte til at politipatruljen måtte rykke ut til Storgata i Lillestrøm. Meldingen gikk ut på at en person blødde fra munnen.

– Det var ikke behov for ambulanse og ingen alvorlig skade på noen. Så blir det opp til fornærmede om det blir en anmeldelse etterpå. To personer er lagt inn som mistenkte. Begge er i 20-årene. Det var også fornærmede. Alle er fra Romerike, opplyser Loe.

Ca. klokka 01:00: Brages veg i Ullensaker

Melding om en overstadig beruset mann som blødde og gikk langs veien ved McDonalds ved E6-krysset Jessheim nord.

– Der fant vi en mann inne i Gardermoen Næringspark. Vi tilkalte en ambulanse som kjørte han til legevakta. Det kunne se ut som om han hadde falt og slått seg, sier Loe.

Klokka 02:00: Storgata Jessheim

En person ble innbrakt til politiarresten fordi han var overstadig beruset og ikke i stand til å ta vare på seg selv. Mannen, som er i 30-årene og fra Jessheim, ble dimittert søndag morgen da han var edru igjen.

Klokka 02:40: Esso Lillestrøm i Nittedalsgata

Politiet fikk telefon om en kvinne i 20-årene som lå på bakken og var åpenbart beruset og ikke i stand til å ta vare på seg selv. De sendte en patrulje til stedet etter få minutter. Jenta kviknet til og ble kjørt hjem av politiet.

Ca. 03:00: Jessheim sentrum

Patruljen kom over en mann i 20-årene som sto og urinerte på offentlig sted. Han blir anmeldt for det og ble samtidig bortvist fra sentrum fram til søndag morgen.

Noen skaper trøbbel i fylla også på lyse dagen.

Klokka 12:23 søndag formiddag:

En ruset mann i 30 årene ble bortvist fra Lillestrøm sentrum etter å ha forstyrret den offentlige ro inne på en kiosk.

LES OGSÅ: Kommunalt kjøkken stengt: – Det ble observert levende mus i skapet

Artikkeltags