Vålerenga slår et svekket Aalesund

Vålerenga jubler etter 1-1 scoringen på Lerkendal onsdag kveld.

Vålerenga jubler etter 1-1 scoringen på Lerkendal onsdag kveld. Foto:

Aalesund sliter med skader og venter fortsatt på sin første seier i Eliteserien 2020. Vi tror Vålerenga blir for sterke i hovedstaden lørdag kveld.

DEL

(Nettavisen) Lørdag er det ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spill før lørdag klokken 1800. Lever kupongen her!

Vålerenga - Aalesund H 1,70 (spillestopp 20.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Eliteserien. Vålerenga fikk med seg ett poeng hjem fra Lerkendal onsdag kveld i storkampen mot Rosenborg i Trondheim som til slutt endte 1-1 etter Ivan Näsbergs utligning i 2.omgang. Fagermos mannskap står dermed med åtte poeng etter fem kamper med 2-2-1 så langt. Det har blitt uavgjort mot Stabæk og seier mot Viking i de to første hjemmekampene. Ingen nye fravær.

Aalesund har fått en tøff start med to poeng etter fem kamper (0-2-3) og har i tillegg slitt med mange fravær. Onsdag røk de 1-3 hjemme mot Mjøndalen i en kamp der ungguttene Markus Karlsbakk og Vetle Fiskerstrand begge fikk sjansen fra start hos Lars Bohinen. Det ble 1-1 borte mot Godset forrige helg, men skader på Mutch, Nenass, Carlsen, Fridjonsson og Gretarsson gjør det utfordrende og det er usikkert om noen av disse er tilbaker. Castro startet på benken sist, men er nok tilbake i denne. Spissen Sigurd Haugen ble utvist sist og må sone.

Vi går for hjemmeseier og synes faktisk 1,70 er greit betalt på Vålerenga.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Artikkeltags