ULLENSAKER KULTURHUS

LØRDAG 24. OKTOBER KL. 19.00

Hvorfor bekymrer vi mennesker oss så mye? Og hva oppnår man egentlig ved å gruble på fortiden?Tommy Steine er tilbake med sin nye forestilling «Gi litt mer f*en …!».

Fem år etter suksessen «Latterlig Livredd», byr Tommy på forestillingen som sannsynligvis er verdens aller første standupbokshow! Her snakker han om psykisk helse og livsmestring med både humor og alvor.

Han vil fortelle om sin vei opp fra angstkjelleren og tilbake til en hverdag som han mestrer bedre enn noen gang før. Vi får høre hvilke livsholdninger Tommy lærte av boken «Hvordan gi litt mer f*en», og av samarbeidet med forfatter og terapeut Geir Wigtil. Går det an å gi litt mer blaffen i alle de tankene som fører til tankekjør, stress, og i verste fall angst og depresjon? Hvorfor bekymrer vi mennesker oss så mye? Og hva oppnår man egentlig ved å gruble på fortiden?

Dette blir garantert en forestilling du ikke har sett før, for Tommy har funnet sin nye misjon i livet: å bidra til at vi andre også kanskje blir bare litt flinkere til å gi mere f*en …!