Gå til sidens hovedinnhold

Nytt dødsfall knyttet til koronaviruset – slik er smittesituasjonen i din kommune

Til sammen har fortsatt 585 romerikinger vært bekreftet smittet av koronaviruset. Så langt tirsdag er det ikke bekreftet om noen nye smittetilfeller av koronaviruset på Romerike, men det meldes om ett nytt dødsfall.

Lørenskog: Det er ikke meldt om nye smittetilfeller i kommunen det siste døgnet. Til sammen har 105 personer testet positivt, og minst 84 personer er meldt friske i kommunen. I forrige uke ble det meldt at de ikke lenger vil føre oversikt over antall friskmeldte, da dette ansvaret nå er overført til fastlegene i kommunen.

Enebakk: Mandag ble det ikke meldt om nye påviste tilfeller. Totalt har 50 personer testet positivt for koronaviruset, og 42 av disse er friskmeldte. I tillegg har seks personer har mistet livet ved Kopås sykehjem. Kommunen kommer med oppdateringer mandag, onsdag og fredag.

Nes: Det er ikke meldt om noen nye smittetilfeller i Nes tirsdag. Totalt har 20 personer fått påvist koronaviruset, og 16 av disse er friskmeldte.

Aurskog-Høland: Det er ikke meldt om noen nye smittetilfeller i kommunen den siste tiden, men tirsdag bekreftet kommunen et nytt koronarelatert dødsfall. En beboer ved Hemnes sykehjem, som var smittet, døde i helgen. Til sammen har ti personer testet positivt for koronaviruset, ni av disse er friskmeldte. Kommunen har nå to dødsfall.

Les også

Nytt koronarelatert dødsfall: – Klar over hvor smitten har kommet fra

Nittedal: Tirsdag ettermiddag er det ikke meldt om noen nye smittetilfeller i Nittedal. Til sammen har 51 personer testet positivt for koronaviruset i kommunen.

Hurdal: I Hurdal har fremdeles kun én person fått påvist smitte av koronaviruset, og denne personen er friskmeldt.

Lillestrøm: Det er ikke meldt om nye smittetilfeller i storkommunen tirsdag. Til sammen har 176 personer blitt bekreftet smittet, mens minst 124 av disse er friskmeldte.

Eidsvoll: I grunnlovsbygda er det ikke meldt om noen nye smittetilfeller det siste døgnet. Til sammen har 42 personer fått påvist koronaviruset, og 40 av disse er nå friskmeldte.

Ullensaker: Det er ikke meldt om noen nye smittetilfeller i Ullensaker. Til sammen har 65 personer blitt bekreftet smittet av viruset i kommunen. Kommunen har ingen oversikt over antall friskmeldte.

Gjerdrum: Det er ikke meldt om nye smittetilfeller i Gjerdrum det siste døgnet. Til sammen ti personer har fått påvist viruset i kommunen. Kommunen har ikke svart på RBs spørsmål om antall friskmeldte.

Nannestad: Det er ikke meldt om nye smittetilfeller den siste tiden. Til sammen har 18 personer i Nannestad vært bekreftet smittet av viruset, og alle disse er friskmeldte.

Rælingen: Tirsdag er det ingen endring i kommunen. Til sammen har 39 personer testet positivt i kommunen, og 31 av disse er friskmeldte.

Kommentarer til denne saken