Gå til sidens hovedinnhold

Nytt dødsfall knyttet til koronaviruset – slik er smittesituasjonen i din kommune

Enebakk kommune bekrefter lørdag et nytt dødsfall på Kopås sykehjem. Dødsfallet er knyttet til koronaviruset.

Det opplyser kommunen selv på sin nettside lørdag.

Dette er det fjerde dødsfallet på Kopås som har sin årsak i covid-19. Pårørende til avdøde er varslet.

Videre informerer de om at pasienter som behandles for covid-19 på sykehjem får den medisinske behandlingen som myndighetene til enhver tid anbefaler skal gjelde for kommunehelsetjenesten.

– Enebakk kommune sender sine varme tanker til familie og pårørende til den avdøde, skriver de på nettsiden.

Forrige helg døde tre beboere ved Kopås sykehjem i Enebakk kommune. En av dem var 78 år gamle Arne Iver.

Les også

– Jeg husker den gode klemmen, det gode smilet og den fine latteren

Slik er koronasituasjonen i din kommune lørdag:

Det er nå bekreftet ytterligere 12 tilfeller av korona på Romerike, og det er til sammen 472 som hittil har fått påvist smitte.

Nittedal: Ingen har testet positivt det siste døgnet. Totalt er det 46 personer har fått påvist smitte i kommunen.

Lørenskog: En ny person har blitt påvist med korona det siste døgnet. Til sammen har 80 personer testet positivt for smitte i kommunen. Samtidig kan kommunen melde om at 55 personer er friskmeldte og ute av isolasjon.

Enebakk: Lørdag opplyses det om kommunens fjerde dødsfall på Kopås sykehjem. Det meldes ikke om nye smittetilfeller i kommunen. Totalt 46 personer har nå testet positivt for koronaviruset i kommunen. 15 av disse er friskmeldte, og fire av de 45 er døde som følge av viruset.

Nes: Det er ikke påvist nye tilfeller det siste døgnet. Totalt har 14 personer i kommunen fått påvist koronaviruset. Sju av disse er friskmeldte.

Aurskog-Høland: Det er ingen nye tilfeller registrert lørdag ettermiddag. Totalt har til sammen sju personer er blitt smittet av koronaviruset, tre av disse er friskmeldte. Lørdag morgen bekreftet kommunedirektøren at Aurskog-Høland har fått sitt første dødsfall grunnet koronaviruset. En av de to smittede beboerne ved Hemnes sykehjem døde fredag kveld.

Les også

Første koronadødsfall i Aurskog-Høland: – Vi har jobbet mye for å unngå dette

Hurdal: Det er ingen oppdateringer på kommunens hjemmeside lørdag kveld. I Hurdal er den eneste personen som har testet positivt, nå friskmeldt.

Lillestrøm: Det siste døgnet har tre nye personer blitt påvist med koronasmitte. Ingen av disse har tilknytning til helsetjenesten. Til sammen er det nå 137 personer i kommunen blitt bekreftet smittet.

Eidsvoll: Lørdag er det tre nye tilfeller av koronasmitte i kommunen. Det er nå totalt har 36 personer fått påvist koronaviruset, og av disse er 25 friskmeldte.

Ullensaker: Det er bekreftet ett nytt smittetilfelle det siste døgnet. Det betyr at totalt 55 personer er smittet i kommunen.

Gjerdrum: Det opplyses ikke om noen nye smittetilfeller på kommunens side lørdag ettermiddag. Det er totalt åtte personer som er bekreftet smittet i kommunen.

Nannestad: Ingen nye er smittet det siste døgnet. Totalt er det 18 smittede i kommunen. Fem er nylig blitt friskmeldt.

Rælingen: Det siste døgnet er det bekreftet fire nye tilfeller av smitte i Rælingen. Totalt 24 personer er registrert smittet i kommunen, mens ni er friskmeldte.

Kommentarer til denne saken