Gå til sidens hovedinnhold

Mann alvorlig skadd etter knivstikking på tog

Artikkelen er over 2 år gammel

Mannen som er knivstukket på et tog, er alvorlig skadd, melder VG. En mann i 30-årene er pågrepet.

Politiet meldte om hendelsen på Twitter klokken 15.26 mandag ettermiddag. Toget hendelsen skjedde på står nå på spor 16, som er blitt stengt inntil videre.

Vektere på stedet fikk tak i personen som politiet mener står bak angrepet. Ifølge VG er begge de to involverte personene menn av utenlandsk opprinnelse.

– Vi avhører flere av passasjerene som vitner, samt sikrer alle nødvendige spor. Vi har også kontroll på kniven som trolig ble benyttet. Den mistenkte er kjørt arrest og vil bli avhørt. Vi følger også opp fornærmede, opplyser politiet.

Ifølge politiet var det tilløp til panikk på stedet. Hendelsen skjedde midt i rushtiden, og det var fullt av mennesker på perrongen da den skadde mannen ble trillet bort til ambulansen. Flere enheter fra politiet og ambulanser var på stedet mandag ettermiddag.

– Vi jobber med kameraovervåking og snakker med vitner, samt følger opp den skadde på sykehus. Den anholdte vil bli kjørt til arresten for å sikre spor, sier operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til VG.

Ifølge NSB får ikke hendelsen store konsekvenser for rushtrafikken.

– Toget, som skulle til Gjøvik, er innstilt og passasjerene henvises til neste tog. Det blir noen sporendringer på grunn av dette, så vi ber pendlere være oppmerksomme på at toget deres kan gå fra en annen plattform enn normalt, sier pressesjef Gina Scholz i NSB til NTB.

(©NTB)

Kommentarer til denne saken